Sesss_s Nurnur41 yogurtla deneyin bayada güzel oluyor . Birde altını kısık tuttun tavaya sıcakkan dökün kabarcıklar olusmaya başladığı anda cevirin
Nurnur41 Sesss_s teşekkürler, sulu yoğurt, yulaf unu, pekmez, yumurta sarısı, elma rendesi koymuştum 😳 olmadı bi türlü nerede yanlış yaptım bilmiyorum
Sesss_s Nurnur41 bu tarz tariflerde cok fazla karıstırısanız olmaz zaten sulu yogurt ta koymuşsun kıvamı olmaz . Bençe pankek tarifindeki içerigine en fazla iki tane farlı besin ekleyin cok karısır fayda görünsün diye koyunca daha kötü olabilir .sonucta bu pan kek tarhana koyan kinoa koyan var bunlar olmaz yani
Sinem61 Nurnur41 Instagram’da bebekvebeslenme Betül Altay var ben onun sayfasini kesfettim çeşit çeşit pankek yapıyor ölçüleri tam tutuyor bi bakin isterseniz Bir de ici pişmesi icin en kısık ateşte pişirin. Ocağın altini kapattıktan sonra bir sure daha tavada dursun pankekler tavanın sıcağında içi daha güzel pisiyor bu şekilde
CizerBirAnne Kızıma 1 yaşından önce bu tarife göre yapıyordum. O tariften bu tariften uyarlaya uyarlaya böyle bir tarif çıktı ortaya 😃