mamameh cetin01 int çok araştırdım ama yok malesef. Organik marketlerde yada yoğunlukla şarkuteri satan yerlerde bulabilirsiniz
mamameh cetin01 bende mersinde yaşıyorum. Demircanlar gurme var biliyorsundur. Orada var mesela o şekilde bi yerler vardır mutlaka adanada. 2 sene yaşadım orada ama inanın burada olabilir diye hatırlayacağım biyer yok
cetin01 YaaMan yaşadığım şehirde o marketleri hiç duymadım yok galiba mandırada bilmiyorum Ali baba süte sordum yoktu
fufissmom Balse migrosta taze gida da çalıştım jersey sığır sütü gayet kaliteli ve günlük gelir hiç şüpheniz olmasın çok iyi muhafaza edilip fırmacilar tarafından direk soğuk zinciri kırılmadan dolaplara koyuyorlardi yoğurdu da çok iyi olur
suledd MiraySu55 samsunda nerden alıyorsunuz sütü acaba bende arıyorum ama bulamadım jersey sütü atakumdayım
MiraySu55 suledd jersey_sut_ciftligi_samsun instagram sayfası canım atakumada getirimi var onur bey çiftliği yazıyor sayfada ordan çok memnunum suan yeni aboneliğe kapalı ama rezervesi açık bi konusun yeni inekleri gelecekti onlara olusturuyor suan