Balse Kullanan var mı kızlar bununla yoğurt mayalayan peki bebeğine? Nasıl mayalıyorsunuz normal yoğurt gibi mi ben fırında yapmak istiyorum olur mu acaba bilenler fikrini beyan etsin 😀
Kuzularinanasi Balse ben kullaniyorum daha proteinli ve saglikli diye onu tercih ediyoruz.nornall sut mayalar gibi bi farki yok.ben firinda degil normal mayalayip battaniyeye sariyorum .5 saat sonra acip soguyunca dolaba.
mamameh Balse benim bebeğim sadece bu sütün yoğurdunu yiyor. Diğer sütler cıvık oluyor yemiyor. Bikaç kavanozda mayalıyorum. İlk mayayı probiyotikle yapmıştım sonra kendisinden ayırarak mayaladım. Kendisiyle mayalayınca tadı daha güzel. Probyotikle tatlımsı hazır bi tat verdi. Fırında da ayrıca mayaladım oda tutuyor. Ağzı ne kadar geniş kabda mayalarsan kaymak o kadar çok oluyor. Dar ağızda olunca kaymak kalın tutuyor. Kesinlikle tadı çok güzel
MiraySu55 Balse yeni denedik muhtesem 🤭🤭 ki ben öyle evde yapılan yoğurtları sevmem harika oldu samsun da çiftliği var her hafta getirecekler anlastım bi instagrama googleye oldugunuz şehirde var mı diye bakın
Ogulluana Balse evet bazen alıyorum yağlı. normal sütü mayalar gibi yapıyorum. güzel oluyor kaymağı güzel çıkıyor
Pateteslimanti Ben kullandım çok kaliteli yağlı bir süt yogurdu da çok güzel tutuyor.. sütte yoğurtla çok kaymaklı oluyor fırında hiç denemedim ama normal yoğurt yapar gibi yaptım
zehragm ay ben de bilmiyorum ama nereden sipariş ediyorsunuz onu merak ediyorum ben de güvenilir olması açısından
YaaMan cetin01 özdilek özhan gibi büyük marketlerde ya da mandıra varsa etrafınızda oralarda bulabilirsiniz.
mamameh cetin01 int çok araştırdım ama yok malesef. Organik marketlerde yada yoğunlukla şarkuteri satan yerlerde bulabilirsiniz
suledd MiraySu55 samsunda nerden alıyorsunuz sütü acaba bende arıyorum ama bulamadım jersey sütü atakumdayım
themuhtesem Balse ben kullanıyorum, normal yoğurt yapar gibi yapıyorum. Kaymağı baya bol oluyor, yoğurt da daha kıvamlı daha lezzetli oluyor bence.
ezgicenk Balse valla mis gibi oluyor. Kaynatırken mutlaka havalandırın, karıştırın sütü taş gibi oluyor. Fırını 5 dakika kadar çalıştırın 50 derecede sonra kapatın. Üstünü de örtüyle kapatın. Gece mayalıyorum, sabaha mis oluyor.
cetin01 YaaMan yaşadığım şehirde o marketleri hiç duymadım yok galiba mandırada bilmiyorum Ali baba süte sordum yoktu
Kubracigimm Balse ben yaklaşık iki yıldır bu sütü kullanıyorum kendimiz için. Bebeğime de dün mayaladım. Fırında mayalıyorum ben çok güzel oluyor. Kaymağı zaten çok çıkıyor ve de çok lezzetli, katı kıvamlı. Sabahları kahvaltı da balla yiyoruz.
Beyzaveduru Hamileliğimden beridir bunla yoğurt yapıyorum taş gibi oluyor bebeğime de bundan yediriyorum. Önceden lumandıra markasından alıyorduk şimdi tazedirektyen söylüyoruz. Koca bir kase kaynağı çıkıyor çok güzel