laborantanne Kizlar 3 aydır doğum yaptım normal dogumdu. Baya yırtık kesi falan derken adet olmadım daha ilk 40 gün full kananam vardı ama merak ediyorum ne zaman olacagim diye. Bide adet sancusi çekiyorum ama olamıyorum bu normal mi
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU laborantanne evet 1 seneye kadar normal. Ben kırkım çıktıktan sonra olmuştum ilk sonraki aylar da düzenli olmaya devam ettim.
mihross laborantanne Ekim de doğum yapmıştım sadece ilk iki hafta kanamam oldu onun dışında olmadı şuan bile adet görmüyorum bizimle ilgilenen ebeye sordum bana dedi ki emziren anne bir sene bile adet görmez dedi adet gören de var olmayanda ama seni korumaz dedi
Masalandhermom Bebeğim 8 aylık. Hala olmadım her ay olacakmış gibi sancı çekiyorum normal. 2 seneye kadar adet görmemek normal kabul ediliyormuş bilginiz olsun 🌸
laborantanne Masalandhermom bende sancı çekiyorum ama olmuyorum. her olmayisimda etrafımda kazayla hamile kalan insanlarin anlattiklari yuzunden hamile kalma korkusu yasiyorum😂
Buseniz_02 Masalandhermom Mesela adet olanlarin çocuğu oluyor ya menopoza giren olmuyor bizde şuan görmedik ya adet benimde bu adara 7 ay oldu hamile kalirmiyiz acaba ya
Mslbsmsl Sezaryen doğumdu benim kanamam da 1 hafta oldu sadece doktor da şaşırmıştı. 2. Ayımda normal adet görmeye başladım ama İlk yıl olmamasını bile normal kabul ediyoruz demişlerdi hastanedeyken
laborantanne Mslbsmsl maşallah adet olmak büyük nimet ya ağrı cekiyorsun sebebi belli ben şuan ağrı cekiyorum ama kanama yok
laborantanne YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU bir sene böyle giderse çok üzülürüm ya hshsjsj hemen olsaydım iyi olurdu
ece327_ leopar bende 40 çıkınca olmaya başladım şimdi bebeğime 4,5 aylık bu ay 2. Oluyorum normal bir durum mu sezeryan olmuştum
sezen0001 laborantanne yemin ederim bu korku yüzünden ölüyorum test alıp yapmak istiyorum ama eşim dalga geçiyor ceketimizi atsak üstüne hamile mi kalacaksın diye çok sinir bozucu psikolojik olarak da çok etkiliyor bence bu durum
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU laborantanne bence en fazla bi kaç aya olursun cidden olmamak daha sıkıntılı 😅
leopar laborantanne normal korkma bazen süt hormonu mu ne ondan dolayı gecikme oluyor mesela annem sütü kestiği gibi adet görürmüş etrafımda bu örnekte çok kişi var 🙏🏻
laborantanne YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU bhamile kalsan yanlışlıkla haberin olmicak yani olmaması sıkıntı