Yineben Kızlar şubatta oğlum bir yaşina giricek. Nryse saçları arkası falan uzadı kulaklarına giriyor çekiyor sürekli rahatsız oluyor kestirelim diyor eşim 1 numaraya olurmu bilmiyorum akıl verin ilkkez böyle bişey olacak heyecan yaptım 🤦♀️
_Goktugunannesi__ Yineben doğum günü kutlayacaksanız ondan sonra kestirin benim oğlumun saçı da aşırı uzundu hiç kesmemiştim doğum gününden 3 gün sonra sıfıra vurduk anne saçının kalmaması lazım
yokolmaz Yineben ben oğlumun saçlarını kestiricem ,ama kiyamiyorumda bı yandan ,daha gür gelsinde istiyorum ama kararsızım .
sezer2022 Yineben benim eşimde 13 aylıkken kendi makinasıyla kesti,, 1 numarayı sakın kabul etme üşür, biz 5 numara yapmıştım
Yineben _Goktugunannesi__ evet biliyorum ama saçları karışık düzelsin diye doğumgününden önce kedtirelim diyoruz saçlarını attım hatta
tineanigra Yineben ya kıymayın bu saçlara :) düzelttirin sadece 1 numara çok fazla ben yakıştıramıyorum bebeklere
Nurcan03 Yineben bir numara çok ya yanlarını aldırın bence. Üstleri de az kısaltırsınız bitti gitti. Saçları da güzelmiş maşallah ben kıyamazdım tamamen kesilmesine.
yagmure17 Yineben ya kıyılacak gibi değil çok tatlı maşallah bence üstleri ellemeyin arkalarla yanlara el attırın düzellttirn siz bilirsiniz ama
Sarahh Yineben ya bu saçlar sıfıra vurulurmuu? Benim çocuklarımın saçlarıda altın sarısı kestirmeye kıyamıyorum
_Goktugunannesi__ Yineben berber daha iyi anlar sanırım bilemedim benim oğlumda kıvırcıktı ama bu kadar değildi zaten direk sıfıra vurmuştuk
oglumubeklerken Yineben berbere götürün çok kısalmasin ama sağdan soldan iyice toparlansin diyin berber sonuçta gayet güzel yapar
Yineben tineanigra çok kulaklarına giriyor rahatsız oluyor birde sinirli haspam. O yüzden keselim dedik.
tineanigra Yineben kısalttırın sadece benim oğlan da baya dalgalı kıvırcığa yakın kulak taraflarından kısalttırıp üstleri de düzelttirdik gayet güzel oldu
Yineben Nurcan03 tamamen değil sadece kısalttırma istiyorum çok rahatsız oluyor diye. Hemdr düzelir diye karışık baya