Suudeee Burun dolgusu yaptırmayı düşünüyorum ama kimisi çok zararlı kesinlikle yapmayın diyor kimisi de hiç bir zararının olmadığını söylüyor. Aranızda yaptıran var mı merak ettimm😬
BENOYLEUYGUNGORDUMM Suudeee 5 sene önce falan yaptırmıştım. Çok da memnun kaldım hiçbir zararını görmedim
kimbumadam Suudeee 3 kez yaptırdım gittikçe kalıcı hale geliyor canım eğer estetik düşünmüyorsan 5.de oturuyormuş sanırım 1,5 sene oldu hala ucunda duruyor İyi bir yerde yaptırmalısın yalnız Kullandıkları malzeme çok önemli
Suudeee BENOYLEUYGUNGORDUMM ayy cevabınız için çok teşekkür ederim🫶 nerede yaptırdınız acaba İstanbul’da mısınız?
Suudeee kimbumadam çok teşekkür ederim cevabınız için🫶 ameliyata cesaretim yok ama dolguyu düşünüyorum ya peki siz nerde yaptırdınız araştıryorum ben de İstanbul Anadolu yakasındayım
Duygusaljelibon_ Suudeee aaaa ilk defa duydum bi sorayım doktoruma bende yaptırırm estetik istiyordum ama eğer sakıncalı değilse yapılır
kimbumadam Duygusaljelibon_ yok kız uyuşturucu krem sürüyorlar zaten birkaç güne şişliği iniyor sadece iğne giren yer morarıyor.. Kemik kemer mi yani