__56seu YatinZibarinEw inan hiç bir başvurum yok zaten kartı gordim şok oldu ne bir mesaj ne başvuru doğru bile değil dedim hemen Google arama yaptım ve inanın tam emin bile değilim kulanmafim başıma iş gelir diye
Alya-Sena __56seu sizi baya korkutmuslar. Istanbul valiliginn bir projesi bu sydv ye kaydi olanlara bebegi 24 aylik olana kadar bez yardimi yapacaklarmis. Karti kaybetmeyin diye soylemelerinn nedeni de her ay yatacak olmasi. (Haberde boyle yaziyordu )
__56seu Alya-Sena tşk ederim evet açıkçası korktum size mesaj gelmiş dediler kartla iliği yok dedim gerçi bu kartla ilgili hiç bilgim yoktu benim kızım şuan 25 aylık ve yavaş yava bezden çıkarmak istiyorum sansa kart çok geç geldi😂
Naz54 Banada böyle bi krt geldi ama para yaticakmi bilmiyorum aramadım 144ude içindekiyle ful bez aldım 2 kez parası yatan varmı yani
Naz54 Eylullmomss youtubeden baktım bazı ailelere 3 tane verilmiş bu karttan 3 ay kullanacaksınız diye bna 1 adet verilmişti
Naz54 Esra3419 yok hyr aramadım 27 ocak gelmişti dün sordum bime yatmamış dedi bgn bi dha gidip sorucam