Elod Annelerim kaşık mama kullanan var mı ? Memnun olan ve hangi markadan memnun kaldığınızı yazabilir misiniz 🥰
Aybarskeriminannesi Elod ben kullanıyorum hipp ve ham ham diye iki markayı alıyorum bebeğim de severek yiyor 😊
Yalancipislikler Ervanur24 +4 den başlıyor tahıllı, meyveli falan oluyor ister biberonla ver ister kaşıkla. Benim bebeğim mesela biberonu 4.ay bıraktı mecburen kaşık mamalarla biberon mamasını karıştırıp muhallebi gibi yaptım öyle yedi. 9.5 aylık hala biberon almıyor mama sevmiyor bende aynı şekilde yediriyorum
Elod Ervanur24 kaşık mama ek gıda döneminde doymayan çocuklar için sanırım. Yani gece yatarken daha rahat uyusun diye ben istiyorum sürekli yemeğe kalkıyor çünkü o da zor oluyor. Ama marka olarak ne alacağımı bilemediğim için buradaki annelere de danışmak istedim
prensesininannesi5838 Yalancipislikler canım benimkisi sadece uykuda emiyo harici emmiyo kasik maması sütlü muzlu pirinçli verdim kabiz odu 5.5 aylik ne verecem ve nasip verdin kaac saat qra ile verdin günde iki kez veriliyormus galiba sadece
Ervanur24 Elod anladım canım bziim ki 9 aylık anne sütü alıyor sadece bide ek gıdamız var tabi çok bişiler yemiuor aslında bnde yatmadan önce kaşık mama versem mi gece çok uyanıyor
Elod Ervanur24 ben deniycem canım sanada öneririm küçük ebatlılardan al yemezse eğer para da boşa gitmiş olmasın
Yalancipislikler prensesininannesi5838 saat tutmadım acıktıkça kaşık mama biberon maması karıştırdım yedirdim. Biz yumurtaya 5.5 aylık başladık. 6.5 aydan itibaren beyazını da verdim. 5.5 aylıktan sonra sabahları pekmez ekmek içi peynir bulamaç yaptım verdim. Ben ek gıda kurallarına ve 3 gün kuralına uymadım. Doktorumuzun da bilgisi var. Çünkü bebeğim resmen doğdu doğalı oruç gibi herşeye reddi var. Kafama göre ne yerse onu verdim. Ve öyle yaptıktan sonra kilosu topladı biraz.
prensesininannesi5838 Yalancipislikler aynisini bende yapıyorum şuan ne buldum veriyorum doktorum da 5 5.5 aylik iken başladı dedi başladım
Yalancipislikler prensesininannesi5838 bazı çocuklara en iyisi bence. Her çocuk herşeyi yemiyor maalesef yediği sevdiği şeylerden ver aç kalmalarından iyidir
prensesininannesi5838 Yalancipislikler aynen öyle öyle yoo 3 gün kuralı yok alerji ben bunları saçma buluyorum
Yalancipislikler floorjustice evet çünkü biberon şırınga kaşık her yolu denedim içmedi bebeğim mamayı mecburen verdim
Minigim38 Elod hipp,aptamil,bebelac, hero baby hepsini denedim 15 aylik ama hepsini bitirmiyor gecede hala 10 15 20 25 30 kez uyanıyor 🤦♀️gün içinde de pek bisey yemiyor