momysskaan Kızlar bebeğimiz zamanı gelince kendisi mi oturacak yoksa biz mi öğreteceğiz nasıl oluyor bu işler 🌸👀
bernnaa momysskaan benimki bir iki güne 4 aylık olacak 3,5 aylıktan beri oturmak istiyor kendini öne atıyor anakucağında kafasını dikip belini doğrultmaya çalışıyor bende gün içinde 2 kere 5 er dakika oturtuyorum erken olduğu için ama o mutlu oluyor
findiginannesi_ momysskaan Benn destekli oturtuyordum sonra kendi odada emekleyerek desteksiz oturmakta başladık ama tam kaç ayda oturmaya başladı hatırlamıyorum
nisasevgili momysskaan çocuk kendini belli ediyor ben doktora sordum kafasını sürekli kaldırğı için doktorum kalkmak istiyorsa kaldır dedi hayır yapma deme dedi gelişime engel olma dedi. Demek ki kas yapısı müsait dedi
Deletedmom_98 momysskaan Doktor onay verdiğinde ki 4. ayda hazır oluyorlar. Kısa süreli aralıklarla destekli olarak oturtmaya başlıyorsunuz. Gittikçe bu süreyi artırıyorsunuz Sonuç olarak 6.ayda desteksiz oturmaya başlıyor çocuk Benim için süreç bu şekildeydi
momysskaan findiginannesi_ kucakta oturuyor canım ama normal oturamıyor öne düşüyor ayaklarını tutuyor çünkü 🙄kafama takıyorum nasıl öğrenecek diye
momysskaan nisasevgili valla canım ben anlamıyorum ya oturmak isteyip istemediğini daha çok ayakta durmak istiyor 🤦🏼♀️
yigidoo02 momysskaan uzatınca başını kaldırıyorsa ufak ufak oturtun bebeğim yedinci aya girecek nerdeyse desteksiz oturabiliyor 🤭
nisasevgili momysskaan hahaha benim oğlan da öyle sürekli yürücekmiş beyfendi üst kıyafetinden çekip kendini kalfırmaya çalışıyor lflrmmfmdmsndnndnsnsn
nisasevgili momysskaan valla neden böyleler bende bilmiyorum sürekli yürücekmil şimdiden yürüteç alsam mı acaba diye düşünüyorum ama işte zararları da var arasa kaldım 😅