Bebeğim 6.5 aylık sürekli memede ve yanımda uyuyan bi bebekti beşiğine koyduğumda yarım saatte kalkıyordu ve meme dışında babası dahil kimseyle ve başka bi yöntemle uyumuyordu. Nişanda işe başlatacağım ve bakıcı bakacak kendime bi başkasında ağlayıp zorlanmasındansa senin yanında olman ve güven vermen daha önemli dedim açıkçası ve 3 gün önce başladım. Süreçte söyle oldu;
Rutinimiz vardı zaten yoksa önce bi hafta falan rutin ve saat düzeni yapmanız lazım bizim uyku saatleri ve rutin düzenimiz vardı o gün uykudan yarım saat önce emzirdim sonra önüne tek oyuncak koydum bu önemli bence çünkü sıkılması için 10-15 oynadı sıkıldı ve yavaştan odaya geçtim uyku saate kaynaması için gündüz 10-15 akşam da 20-30 dk kadar önce başladım zamanla saatine yakın koyabiliriz. Beşiğine koydum ve yanına oturdum uyku arkadaşı verdim. Uykusu tam gelmediği için 15 dk sadece beşikte döndü oynadı ağlamadı ben sürekli sevdim konuştum sonra uyku gelmeye başlayınca ağlama da başladı tabi kucağıma aldım sevdim sürekli pat pat pış pış sakinleşene kadar yaptım uyuması çok kolay oldu yalan yok şok oldum 10 15 dk da uyudu. Asıl süprizi sonraymış hshshaha😅 1 saat sonra uyandı ve canıma okudu 2 saat uyumadı ağladı aldım yatırdım sevdim bu kısım cidden zor vazgeçmemek için Çelik gibi sinir olması lazım normalde eğitmenler odadan çıkmayın diyor ama çıktım yüzümü yıkadım geldim vs en son uyumadı. Odadan çıktım 1 dk sonra geldim ve sanki uykudan uyanmış gibi günaydın dedim kalktık salona geçtik yarım saat oynadık babayla onaydı vs tekrar bu arada rüya öğünü saatimiz gelmişti emzirdim ve rutin yaptım yatağa koydum 5 dk da uyudu.