Ah bu devlet hastanesi doktorları.. Hamileliği mi öğrendikten sonra yakınımdaki devlet hastanesinde randevu alıp gittim ilk gittiğim doktor iyiydi baktı keseyi falan gördü etti sonra tahlil verdi falan haftaya gel göster dedi neyse yaptırdım Bi hafta sonra gittim benim doktor yokmuş başka Bi doktor e kontrol hadi buna gireyim dedim girmez olaydım 🙄 neyse baktı falan dedi işte boş kese olabilir idrar yolu enfeksiyonum varmış onun için ilaç yazacakmış antibiyotik bu arada 7 haftalık hamileydim sen kalk bana baya güçlü 1000 mglık antibiyotik yaz gittim eczaneye aldım araştırdım d kategorisindeymiş ben kullanamam falan dedim işte kayınvalidem falan illa kullan faydası olmasa doktor yazmazdı ama içim hiç rahat değil ağlaya ağlaya içtim bikaç gün sonra yengeme söyledim onun doktoruna msj attırdım sordurdum sakın kullanmasın demiş gittim muayene etti kese de kalp atışı da duyuluyor o bile şaşırdı nasıl vermiş ilacı diye onu bakanlığa şikayet ettim orda da görmedim bidaha o doktoru.. Onun yüzünden kaç tane tahlilde girmek zorunda kaldım genetik araştırmaya bile yolladılar düşün o kadar etkili Bi ilaç anomaliğe down sendromuna sebep olabilirmiş çok şükür sağlıkla doğdu kuzum ama hakkımı helal etmiyorum üstelik o da hamileydi.. 9 ay ne çektim nasıl pişman oldum içtiğime.. Devlet de olsa gğvenmeyecek doktoruna kolay kolay iyice araştıracaksın verdiği ilacı..