Esleminannesiii kimi doktorlar bazı ilaç şirketiyle anlaşmalı oluyor yazdığı her ilaçtan para kazanıyorlardır çok büyük kârlar dönüyor ortada ne kadar çok anlaştığı ilaçtan yazarsa o kadar çok şeyler kazanıyorlar arabalar evler vs mesela ben özel bi hst çocuk dr gidiyorduk dr mama şirketi ile anlaşmalymış her gelen çocuğa gelişim geriliği var deyip korkutup hemen mama yazıyormuş hadi benim oğlum da vardı diyelim gelişim geriliği kuzenimde aynı dr gitmiş onun kızına da gelişim geriliği var deyip aynı mamadan yazmış bide deneme amaçlı 4 tane mama vermiş mama çocuğa 4 günde 400 gr almış ve çocuk huzursuzlanmış 4 gün sonra tekrar doktora götürmüşler doktor bak kilo almış demiş doktor Allahtan enişte akıllı adammış doktora 4 günde 400 gr almısı normal mi sen ne biçim doktorsun ben çocuğumun pof olmasını istemiyorum demiş ve başka doktora götürmüşler o götürdükleri doktor da gelişim geriliği filan yok aksine akranlarından fazla demiş... bi tanıdık.da aynı dr götürmüş onun oğluna da aynı şekilde gelişim geriliği var deyip aynı mamayı yazmış o mama şirketi ile anlaşmalı olduğu için... eltimde aynı doktora götürüyordu o çocuğa da başka mama yazmış çocuk küçükken resmen pompayla şişirilmiş gibiydi sanki kortozon alırsın da şişersin ya öyleydi çocuk 1 yaşında 15 kiloyu geçkindi 1 yaşında 6 numara bez anca denk geliyodu hatta dar geliyordu düşün yani