EzgiV- Merhabalar, 10 ay önce doğum yaptım bayaaa bi fazlam var şuan diyet yapıyorum aynı zamanda gündür lesli yapıyorum. Lesli ile kilo veren var mı etkili oluyor mu merak ediyorum
Adababy EzgiV- bende perşembe günü su diyetine başladım en son çarlamba akşamı yemek yedim oda 6 gibiydi… şu saat oldu daha bişey yemedim pazar günü bozucam orucu su orucu tutuyorum leslie yapıyorıum 3 kilo gitmiş bile.. derox suyuyla destekliyorum tabi ki aa bide eğer açlığa dayanıklı değilseniz yapmayın düşer bayılırsınız allah korusun
asya24 EzgiV- leslie+kendi bildiğim şekilde diet yaparak 68 kilodan 58 kiloya düşmüştüm pandemi döneminde şuanda 11 günlük anneyim bir süre sonra bende aynı şekilde tekrar kilo vermeyi düşünüyorum şuanda ödemlerim ve şişliklerim olduğu için hala tartılmadım ama 87 ile doğuma girdim hamile kaldığımda 70 kiloydum
Aslananne1 EzgiV- bnde diyetteyim canım 1 ayda 5 kilo verdim ama spor olarak evde kardiyo ekstra karin eritme egzersizleri yaptım neyse bu son 2 haftadır cardiyo yerine leslie+karın egzersizleri yaptım dün tartildim 2 haftada 100 grm vermişim sadece 😑 beslenme düzenin aynı sadece kardiyo yerine leslie yaptım kilo veremedim bıraktım leslie ise yaramıyor
Aliasaf_emel Adababy su orucu nasıl yapıyorsunuz acaba ? Yani hiç tansiyonunz falan düşmüyor mu o kadar uzun süre açlıktan yada halsizlik baş dönmesi herahngi başka bişey hep merak etmiştim
yildizmom-2023 seher60 yotubede videoları var kadının adı Leslie spor yaptiriyor herkesin yapabileceği hareketler yürüyüş tarzinda
Sesss_s EzgiV- valla diyetle lesliyle bir haftada direk üç kilom gitti ramazanda oruc tuttup lesli yaptım 12 kilo vermiştim
Adababy Aliasaf_emel ben daha öncede diyet vs yaptığım için açlığa alışık bi bünyem var e zaten kahvaltı yapmıyorum genel olarak aksine enerjim çok yüksek
burcugdl Leslie ve diyetle 26 kilo verdim gerçekten çok işe yarıyor ama her gün düzenli yapmak lazım ve yediklerine dikkat etmek lazım. Bende doğum yapalı 3 ay oldu tekrar başlamayı düşünüyorum..
EzgiV- burcugdl çok iyi ya o kadar kilo versem süper olur, bi gün diyet yapsam öbür gün dikkat edemiyorum Leslliyide bi gün yapıyorum diğer gün yok
Mustininannesi06 EzgiV- bende leslie ve diyetle doğum ve doğum öncesi kilolarımı verdim 82den 59lara düştüm