KAHIRKARASI Tombikdonerartikcokpahali hep güzel şeyler çıkmış size . Hangisinden alıyorsunuz bizimki hep boktan şeyler 😂
Tombikdonerartikcokpahali bal012 hahaha gerçekten öyle bununla çok vakit geçiriyorlar 🤣 seninki de komikmiş 🤣🤣🤣
KAHIRKARASI Tombikdonerartikcokpahali ondan alayım bi daha şokun ki çok kötü kinder de öyle doğru düzgün bisey çıkmıyo .
Atlasligunler Tombikdonerartikcokpahali ücreti ne kadar ya ben bazen kendime alıyorum çok kıytırık şeyler çıkıyor
masmavili Tombikdonerartikcokpahali Bu aralar taktı günde 2,3 kez aldığı oluyor çok fazla olduğu için atıyorum artık elime geleni 😅
Tombikdonerartikcokpahali masmavili ay çok pahalı kız 🤣 onun yerine büyük birssy alsak daha iyi ama işte Allahtan görünce istemiyor. Teyzesi alıyor her gelmesinde bu 2,5 senelik birikmiş her gün alsak neler çıkacak nasıl birikecek acaba
masmavili Tombikdonerartikcokpahali Ya benimki bir süre takıyor üstelemezsin vazgeçiyor bi ara kartlar bi ara tası gibi şeyler şu aralar süpriz yumurta birşey demeyince bıkıyor ayrıca içinden saçma sapan şeyler çıkıyor artık o kadar bıktı ki çikolatasını yemiyor içine odaklanıyor direk birde diyorum ki acaba çocuk niye bunu bu kadar seviyor heyecan mı arıyor kendine benden yana bir eksiklik mi var öyle delice şeyler de düşünüyorum arada 🙈
Tombikdonerartikcokpahali masmavili kız ne alakası var. Ben kaç yaşındayım ben bile merak ediyorum hahahahah
Atlasligunler Tombikdonerartikcokpahali henüz küçük oyuncak vermiyorum ağzına alıyor ama ben bayılıyorum küçük oyuncaklara 😍😍
masmavili Tombikdonerartikcokpahali Ne bileyim acayip seviyor sanki heyecan arayor çokmu sıkılıyor acaba diye içimden geçirmedim değil 🤣
Eylul20201 Tombikdonerartikcokpahali sürekli alırız süpriz yumurta ama içinden hiç böyle bişey çıktığımı görmedim kinder alıyorum bid e
Thebaby5 Tombikdonerartikcokpahali size hep güzel çıkmış bizimkileri beğenmediğimiz için çöpe gidiyor
Alisalpa Tombikdonerartikcokpahali belki burdakinin 10 katı vardı. Ozmonun bütün karakterleri vardı deste deste Hepsini malesef çöpe attım. Büyük oğlum oynamak istiyor ama dikkatsiz davranıp sağa sola fırlatıyordu kardeşide 8 aylık olduğu için ağzına atıp boğulma riski oluyor. Koleksiyon olarak bende çok istemiştim ama işler değişti küçük hareketlenince