alonee Kızlar yeni bir eve taşınacağız inşallah fakat 13.kat. Üstünde kat yok. Akma tarzı şeyler yaşanabilir, kışın çok soğuk yazın çok sıcak oluyor dedi çevrem. Yeni bina bu arada sıfır site içi bir bina.
berikomoms alonee bacım 13. Kat her yönden güven vermedi bana en başta çok yüksek biz deprem ülkesiyiz
Deletedmom_109 alonee ısı yalıtımı konusunda bir sıkıntı yoksa güzeldir diye düşünüyorum. Komşudan ses gelemez mesela😁
findiginannesi_ alonee Görümcem 4 katta son kat üstünde kat yok kışın soğuk oluyor yazın da sıcak oluyor canım
sek_kahve konubebek olur mu öyle şey. Evler de eskir. 5 yılda bir tadilat bakım zamanı gelir özellikle
Papatyam__ konubebek tokiler akıyor en üst kattayım bizimki akmadı ama kabardı boyası dökülüyor 2019 da yapılan bina… yan apartmanlar hep akıyormuş maalesef 😔
Deletedmom_112 alonee ben en üst katta oturuyorum kışın donuyoruz yazın yaniyoruz iyi yönü ise pek ses olmuyor, balkonda oturmak keyifli, oluyor.
hemsireanne112 alonee hangi şehirde yaşıyorsunuz? Kışın soğuk yazın sıcak olur akma vs yeni binalarda olmaz diye düşünüyorum
Ecemsultan alonee çok yüksek değilmi kızzz 😃 ben balkonuna çıkamam herhalde yükseklik korkum var ama tabi üstten ses gelme konusunda güzel
Glrmila findiginannesi_ yorumuna katılıyorum al benden de o kadar Senden birtanede ben demek gibi gibi🤣
neanladinyurdagull alonee sıfır evde yaşadım ve evi bir türlü ısıtamadım bu yüzden çıkıp ara kattan ev kiraladım üst katta yasamanin zoru üstten soğuk geliyor altı boş evde de alttan soğuk oluyo ısınmıyor ara kat gibisi yok gerçekten.13. Katada Allah yardımcınız olsun asansör bozulsa helikopterle çatıya inersiniz artık
Heymomyy alonee en üst katın avantajı kimseyle muhatap olmuyorsun o iyi oluyor dezavantajı daha çok tozlanıyor ev, rüzgar daha çok oluyor haliyle cepheler biraz daha soğuk oluyor akma yeni binada olacağını sanmıyorum
Tubatgn alonee Evim güney cephe full güneş alıyor. Yazın evin içinde nefes alamıyoruz. Geçen kış çok sıcaktı. Bu kış alt kat ve yan daire yakmadığı için ben tek başıma evi ısıtıyorum. Ona rağmen buz gibi oluyor. Özellikle yatak odası. Ve bina dıştan mantolamalı ve tavanımda öyle olmasına rağmen.
Ozlem2904 alonee 5.kattayiz son kat yazın püfür püfür sıcak olmuyor aslında. Kışında aman aman soğuk degul evde tek kat giyiniyoruz. Akma kokma olmadı hiç
ikiprensannesi53_ alonee üst katlarda rutubet söz konusu olabiliyor ve aşırı soğuk olur yazın da soğuk kışında soğuk olur
Tubatgn alonee Yok 2 senedir oturuyorum hiç sorun yaşamadım. Kiracıyım ve bir an önce kurtulmak istiyorum.