berosunannesi muzla labneyle denedim ama yok zorla yiyor ağzını kapatıyor faydalı olduğu için de yesin istiyorum siz nasıl yediriyorsunuz farklı bi tarif yöntem var mıdır acaba
hayalperest2310 berosunannesi yumurtanın sarısı pekmez özüyle üçünü karıştırıp veriyorum yiyor aslında seviyor benim kızım tek de versem yiyor
Evaninanasi berosunannesi muz ve keçiboynuzu pekmezi ile verdim bugün. Dün sadece muz ile vermiştim. İkisini de yedi. Yarın çok az bal ile deneyeceğim.
ezgicenk berosunannesi benim bebeğim sade yiyor. Bir şeyle karıştırınca öğürüyordu, tek başına seviyor
dikkatbebekvar berosunannesi yumurta seviyosa yumurtayla deneyebilirsiniz. Ya da yumurtalı patatesle ezebilirsiniz. Cok sükür benimki de sade sevdi , garip ama yiyo😂 bir de muz avokado pekmez ceviz oyle veriyodum baslarda
Melisamommy Evaninanasi merhabalar bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama 1 yaş öncesi için bal sakıncalı değil mi
berosunannesi Sdyll aslında ilk başlarda yiyordu şuan 15.5 aylık sanki soğudu ya da dişten mi bilmiyorum iştahı da az 😞
Yagmur13 berosunannesi sade yedirince sevmedi. Çok karışık şeyleri de yemiyor bebeğim . Yarım su bardağı suyla 1 tatlı kaşığı irmiği pişiriyorum . Çeyrek avakado çeyrek elma rendeliyorum cam rendede . Hepsini karıştırınca yiyor . Deneyin isterseniz😊
Evaninanasi Melisamommy bebeğim 16 aylık ☺️ bu önemli bilgiyi herkesin bildiğini düşündüğüm için ay belirtmemiştim. Uyarınız için teşekkür ederim 🫶
Nikita berosunannesi iyice olgunlaşmış hali çok lezzetli oluyor. Neden sevmiyorlar ki. Benim kızım sade de sever. Ben daha fazla değerli yağı aynı anda alabilsin diye kabak çekirdeği, ceviz, fındık falan un haline getirip avokado püresine karıştırırım
livanurvealpinannesi61 berosunannesi ben sade verdim doktor sade ver demişti ara ara teklif ettim alıştılar