sumeyyeuzuun_ Herkese iyi akşamlar☺️ Sezaryen doğum sonrası ne zaman regl oldunuz? Tam olarak düzenin oturması ne kadar zamanı buluyor. Sık emziren bir anneyim, aynı zamanda mamada veriyorum bebeğime.
bsrshtrk sumeyyeuzuun_ ben 60. Günde oldum ama 2 sene olmayanı varmış. Benim 6 ay sonra eski düzenine gelmişti.
PeekaBoo_ sumeyyeuzuun_ 6 ay sonra oldum, yengem 14 ay sonra falan oldu, arkadaşım kırkı çıkmadan oldu😅 herkesin başka başka oluyor hormonlarla alakalı bir durum
PeekaBoo_ sumeyyeuzuun_ hepimiz aktif emziriyorduk ben hâlâ emziriyorum ve hâlâ düzenli değil canı istedikçe oluyor ama ben pcosluyum ondan düzensiz zaten
Bett1 sumeyyeuzuun_ ilk oğlumda 3 ay 27 günlükken regli oldum. Sonraki aylar da düzenli oldum hiçbir aksama gecikme olmadı. 3 yaşına kadar da emzirdim oğlumu ek gıdaya kadar da mama falan kullanmadım çok düşkün bir çocuktu memeye süt miktarında da hiçbir değişiklik olmuyor. Şimdi 2. Oğlumda da 4 ay 13 günlükken regli oldum gene düzenli şekilde devam ediyor ve sütte hiçbir değişiklik olmadı sadece emziriyorum ek gıdayla beraber
Deletedmom_112 sumeyyeuzuun_ ilk doğumumdan sonra 3. Ayda birkaç saat süren hafif bir kanama oldu, ama ilk. Adetimi 4. Ayda olmuştum. İkinci de 6,5 ay oldu daha olmadım
Bett1 sumeyyeuzuun_ hayır ara kanama diye bir şey olmaz zaten o bir hastaliktir öyle bir durumunuz varsa kadın doğuma gidin mutlaka. Regli ayda 1 kere olan bir durumdur
sumeyyeuzuun_ Bett1 hayır onu biliyorum ilk zamanlarda regl hazırlığı olarak ara kanamalar oluyor ya onu kastediyorum☺️ hani kırk sonrası.
Deletedmom_112 sumeyyeuzuun_ evet emziriyorum ama en başından beri günde 2 kere falan mama da veriyorum. Artık ek gıdaya geçtiğimiz için emzirme aralıkları biraz açıldı.
Bett1 sumeyyeuzuun_ kırk sonrası da öyle ara kanama olmaz kanama varsa reglidir aralarda oluşan kanamalar oluyorsa yani ayda 1 den fazla kanama aralıklarla doktora gitmek gerekiyor. İlk zamanlarda da öyle regli hazırlığı olmaz 40 sonrası