Tatimoo idil_nisa ayyyy bende expigment 2 dıye kullandım yüzümü mahvetti yaktı yüzümü 1yıl geçti üstünden hala izi var kaldı öylece ya
Azygos Tatimoo o kremin kullanımı önemlidir doz / süre yan etki vs çok etkili ancak Bazen etkisinden çok zararı oluyor
Busralyaa Azygos merhabalar 🤗 doktor hanım acnelyse kullanıyorum bugün 3. Günüm çok az sürüyorm kuru ciltliyim yüzümde yanma kızarma ve soyulma ooldu devam etmeli miyim
EfEce Busralyaa bende kullanmaya başladım. Cildim kızarık ve kuru. Bir gün kullanıp bir gün dinlendirme şeklinde devam edeceğim
minniemousee20 Azygos doktor derdime bul bir çareee😍😍😍 Siyah noktam ve burnumun üstünde lekelerim var ne kullanmamı önerirsin nolur yardım edin 🙏🏻
Azygos minniemousee20 differin jel haftada 3 gün gece sürüp ince sabah erken yıkayın aralıklı günlerde kullanın yani ptesi Çarşamba cuma sürün mesela
sonsuz17 Azygos cildiye doktoruymuşsunuz inş yazımı görürsünüz kaç kere böyle post açtım yüzümde kahverengi lekeler var hiç cildiye ye gitmedim gitsem napıyorlar expigment gibi bir krem mi veriyor lazersiz geçer mi en son post açtım görürseniz sevinirim
Azygos sonsuz17 cildiye hekiminin görmesi gerekir tam olarak tanı ve tedavi için eğer lentigo solaris denen güneş lekeleri ise lazer de yapılabilir krem tx de önerilebilir
Nuraky idil_nisa Bende estetisyenim 2 saatte bir güneş koruyucu muhakkak yenileyin akşamları haftada iki kere madacosal sürebilirsiniz cildinizi nemli tutun
iremakn idil_nisa onu bana doktor genital ve koltuk altı kararması için vermişti yüz için kullanıldığını sanmıyorum
Glsmglsm idil_nisa canım fazla geç yazsamda belki okuyan olur diye yazıyorum yan etki yapmıştır bende de aynısı oldu ama daha çözüm bulamadım:(