mustafanin-annesi07 Bende oğluma kullanmıştım hemşiremin önerisiyle kilo alımı iyiydi gaz sorunu da yapmadı hiç rahattı yani biz memnun kalmıştık
mehsima Hipp, Aptamil, Sma sirayla denedik. Gaz, fışkırma tarzı kusma, kabızlık hepsini yaptı. Evolvia da ise gaz ve kabızlık sorunumuz çözüldü. 6,5 ayligiz hâlâ Evolvia devam
goktugmehmet_ mehsima bizde ayni soylediklerinizi kullandik kusmasi cok oluyor evolvia kusma yaptı mi
noluyasanagenemiros Aryamlinamom merhaba bebeğiniz kaç aylık kaç ml içiyor? Benim kızım 8.aya giricek 90 ml anca içiyor oda keyfine göre bazen 50 ml mama hep çöp
Aryamlinamom noluyasanagenemiros merhaba kızım tam 9 aylık oldu beni emmeyi bıraktı 1 ay olacak sadece mama içiyor mesela az önce 90 ml içti gerisini icemdi genelde 120 yapıyorum ne kadar içerse çok az geliyor bana da ama daha fazlasını icmiyor günde 4 veya 5 kere içiyor çok nadir uyanirs 6.yi yapıyorum rapola alıyorsunuz dimi mamayi
EsmaK HappyKids biz de Şuan evolvia ac kolik maması kullanıyoruz doktor önerdi kabız ve gaz sorunu için
KayraVeAnnesi_06 HappyKids Doktorumuz hipp önerdi çnkü küvezde kaldığı dönemde o mama kullanılmıştı devam ettim ama bebeğime aşırı gaz yaptı kıvranıyordu daha sonra mama araştırmaya başladım herkesin yorumlarını dikkate alarak evolviaya geçtim . Bebeğim prematüre doğdu kilo alımı çok güzeldi hep ayrıca gaz , kabızlık yada ishal hiçbir sorun yaşamadık Çok güzel bir mama 🙏🏻
noluyasanagenemiros Aryamlinamom evet raporlu alıyoruz. Bende anlamadım 120 yapıyorum 60 cc içiyor 90 yapıyorum 50 cc içiyor
Umutunannesi_ Evolvia kullanmayı tercih etme nedenimiz içeriği temiz ve bebegime gaz yapmamıştı fazlasıyla gaz sorunu vardı her mamayı denedik en iyi gelen evolvia oldu
Aryamlinamom noluyasanagenemiros alerjisi olan bebeklerin genelde iştahsızlık oluyor sizin ek gıda süreci nasıl bizim ki onu pek yemez
serayzeh noluyasanagenemiros raporlu nasıl alıyorsunuz? Mesela. Ebebekte 340 tl civarı ya. Doktor alerji raporu veriyor o raporu mağazaya filan mı gösteriyoruz? Yoksa başka yerden filan mı alınıyor nasıl işliyor süreç?
bsr_06 noluyasanagenemiros Biz de evolvia ac kullanıyoruz raporu nerden ve nasıl aldınız bilgi verebilirmisiniz 🌸
noluyasanagenemiros Aryamlinamom benim kız ek gıdayı cok seviyor hevesle yiyor hatta ama kabız olduğu için bu aralar üstüne pek düşmedim
ceylanmertoglu25 Biz doğduğumuz günden beridir evolvia kullanıyoruz gaz sorunu falan olmadı ama kilo alımı yavaş sizde de oldu mu kızlar
ceylanmertoglu25 Umutunannesi_ maşallah çok iyi bize yaramadı ama bebeğim evolviadan başka mama da içemiyor
seda2023 HappyKids benim bebeğim prematüre doğdu. Reflüsü de vardı doktorumuz evolvia ar mama önerdi diye başladık. Kusmasını %80 azalttı kabızlık yapmadı gaz konusunda zaten bebeğim kolik olduğu için ayırt edemezdim. Memnuniyet konusuna gelince de hiç bir eczanede bulamadım diye instagram sayfalarına yazdım hemen aradılar kapıma kadar getirdi mamayı Gökay bey. Çok ilgililer helal olsun, kesinlikle tavsiye ederim markanın bence önceliği bebekler, para değil.
akcababy Arkadaşlar elimde evolvia rp2 mama mevcut yeni açıldı ama kızım beğenmedi içmedi ihtiyacı olsna gönderebilirim
Yasemin2698 HappyKids benim en favori mamalarımdan biri evolvia biride similac çok güzel mamalar ama artan fiyatlardan dolayı evolvia yi degısmek Zorunda kalıp similac a geçiş yaptım ama yenı bı çocuğum olmuş olsa ilk alacagım mamlar bunlar :))