dfn05 zehra3301 keşke anne sütü verebilsem en iyisi o ama veremedim sürekli mama problemi yaşıyorum bende
edoezoramo340658 Mervclk HappyKids doğumdan beri ama ortipro kullanıyoruz 13 aylık olacagiz gayet memnunuz iyi kilo aldırdı bize iyi geldi
Umaybebis HappyKids ben kullandım ama bebeğim hep oluk oluk kustu . Şuanda hipp kullanıyorum . Bazen de bebelac gold
babyay Umaybebis bizim de aşırı kusuyor mamadan olduğunu düşünüyorum sma comfort kullanıyoruz hipp kusmasini durdurdu mu acaba
Blnmyndnklm Blnmyndnklm HappyKids palm yagi bulunmadan tek marka SMA . Osman gonulal hoca bu markayi onerdi tek. Hip ve aptamil bi nebze alinabilir ama bebelac iceri kotu almayin bebeklere yazik:(
NewMomm1 Arkadaşlar Sma İyi geceler farkı ne diğerinden? Confort kullanıyorum normalde alacaktım iyi geceleri ama cesaret edemedim
23r NewMomm1 cpmfort kullanıyorum bende aöa bulamıyorum artık e bebekte ypk sitesindr yok eczanedede 100 tl fark var
fyz81 NewMomm1 ben comfort kullanıyorm kolıktı benegım sımdı optıpro alıcam artık duzldı gaz psroblemı ıyı gecelerı denemedım hıc ama sma dan memnunum
Tugcesabe Bebegim 8 aylık sma optipro kullanıyorum çok memnunum hiçbir problem yaşamadım. İlk doğduğunda anne sütü yetmediginde kullaniyordum daha sonra sürekli kullananmaya başladım
kukuliiii HappyKids Çok hızlı çözünüyor 4-5 mama daha denedim Topaklanma oluyor azda olsa Sma da karıştırmaya bile gerek yok hafif çalkalamak yeterli
Dolunay_ Esilaninannesi_ bende veriyorum ama hiç gaz ve kabız sorunu yapamadım benimki düz optik değil
Umaybebis babyay kusura bakma yeni gördüm mesajı , hipp durdurdu kusmasını , dediğim gibi bebelac gold da çok kullandık
Ayseediz Biz 1 ayından sonra kullandık 2-3 hafta kadar ama aşırı kabızlık yaptı 8-9 gün kaka yapamadı sürekli böyle sürdü . Hippe geçtik çok memnunum gaz yapmıyor kaka yapıyor ama sanırım kilo aldırmıyor pek :(
mucizemveannesii birhikayegibi şuan 5 ay 9 günlük 2200 doğmuştu 20 günlükken başladım en son 3 hafta önce 6 kilo 680 grmdi