Umaybebis babyay kusura bakma yeni gördüm mesajı , hipp durdurdu kusmasını , dediğim gibi bebelac gold da çok kullandık
ela14 HappyKids bebeğim yoğun bakımda kaldı o zaman sma optıpro vermişler sonrasında ondan devam ettik bi kere yanlışlıkla comfort almışız bebeğim sürekli kustu tekra optipro ile devam ettik
annnekuzusu Ruveydapltk ben şuan anne sütü veriyorum ama yeni istedim başlayacam optipro başlayacam bı sorun olur mu ki anne sütü veriyorum
arzu343437 Umaybebis ben de kullanıyorum o yüzden sordum ama hipp içeriğini bilmiyorum yani güzel bir mama mı ? Emziremiyorum sadece mama vermek zorundayım 1 aylık bebek için yeterli vitamini herseyi alır mı bu mamadan :(
arzu343437 denizemre ben de kullanıyorum o yüzden sordum ama hipp içeriğini bilmiyorum yani güzel bir mama mı ? Emziremiyorum sadece mama vermek zorundayım 1 aylık bebek için yeterli vitamini herseyi alır mı bu mamadan :(
Umaybebis arzu343437 ben 4 ayından itibaren kullandım , doktorumuz önermişti 😇 içinizi ferah tutun alır vitamini Allah’ın izniyle
denizemre arzu343437 ay çok üzgünüm yeni gördüm mesajınızı. İçinizi ferah tutun alır diye düşünüyorum vitaminini vs illaki ona göre üretiliyordur