_tosbiginannesi_ HappyKids anne sütüne en yakın içerik olarak aldım ve bebeğime çok güzel kilo aldırdı diğer mamalar hiç yaramamıştı. Ve oğlumda hiçbir şekilde kabızlık yapmadı çok memnun kaldık 🌸
es8326 _tosbiginannesi_ ben hipp kullanıyordum kilo aldırmadı sma aldım 1 hafta deneyeceğim doktor kontrolümüz var eger olmazsa aklımda bu Mama var ayda kaç kilo aldırdı size
Tangrampuzzle _tosbiginannesi_ kilosu kaç acaba bizim doktorumuzda kilosu fazla biraz az olmalıydı dedi
_tosbiginannesi_ es8326 Bebeğim şuan 22 aylık o zaman için kaç kilo aldı tam bişey söyleyemem hatırlayamıyorum ama çok güzel toparladı ☺️
LuzClarita İçeriğini beğendiğim için almıştım lakin günde sadece bir kez vermemize rağmen bebeğim iki hatta bazen üç günde bir kaka yapmaya başladı. Kakasının rengi koyulaştı ve kokusu kötüleşti. :/
MiraySu55 HappyKids ben çok memnun kaldım sma denemistik gaz kabız ve doyurmadı bebelac vs kullandık golden goatı deneyelim dedim gayet güzel geldi kilo kabızlık gaz vs yapmadı bize onunla büyüdük ☺️😍🙏
Kendineanne HappyKids ben ilk çocuğumda kullandım çok memnun kaldık kabız yapmadı içeriği güzeldi anne sütüne yakın diye tercih ettik
rabiamerye Üç buçuk aylık bebeğim var bu ayda kullanımı yoğunlaştırdık kabız vs olumsuz bi etki göstermedi ve bebeğim çok severek içiyor
Mirann17 rabiamerye merhaba benim de bebeğim 3 buçuk aylık ve bu mamayı kullanmayı düşünüyorum bebeğiniz günde kaç ve ve kaç öğün tüketiyor ortalama
mucizem10 HappyKids 3 aydır falan kullanıyorum çok memnunum kabızlık vs yapmadı ve güzel kilo aldırıyor
habibe50 Tanıdık hemşire tavsiye etmişti içeriği en temiz mama dedi birde anne sütü alamayan bebeklerde çok yararlı dedi kullandım iyiki de almisim memnunum bebeğim de severek içiyor
dila93 Bebegim agirlikli olarak anne sütü ile besleniyor, fakat bazen takviye olarak bu mamayi kullanıyorum. Ilk olarak baby goat secmistik ama balik kokusu cok agir olduğu için bunu denedik şimdilik memnunuz.
kokum 4 buçuk aydır kullanıyorum diğer mamalarla kıyaslayarak karar vermiştim. Kabızlık demiş arkadaşlar ancak biz böyle bir sorun yaşamadık acaba hazirlarken yoğun mu hazırladılar gayet memnunum
Bububu Keçi sütlü mamalar diğer mamalara göre daha iyi. Bizim bebek sma ile cok iyi kilo almıştı gaz yapınca golden goata geçtik iki ay kullandık gaz azaldı ama bizim bebeğe kilo aldırmadı kilo almadığı için diger bebeklerden cok zayif kaldı. Nerdeyse iki ayda bi kilo bile almadi 800 gram felan almıştı. Bir de aynı ölçekte hazırladığımız golden goat mamayla doymuyordu daha fazla içmek istiyordu. Bizim kız anne sütüyle de kilo alamadığı için zaten mama başlamıştık anne sütüyle ayni etkiyi yaptı kısacası. Kilo alamadığı için hipp e başladık hipple yeniden kilo almaya başladı. Golden goat icerik olarak hepsinden iyi bence ama malesef bizde kilo aldırmadı. Her mama her bebeğe yaramayabiliyor kısacası. Ama bizim gibi kilo problemi olmayan bebisler golden goat kullanabilir.
Kuzeynepp HappyKids 16 aylığız dogdugundan beri kullanıyorum cok memnunum. Tercih sebebim içeriği en temiz mama olması.
Cancan26 HappyKids Bebeğim çok gazlıydı. Günde 6 kere ilacımız vardı hangi mamaya geçsem düzelmedi. 7 ay gaz sıkıntımız çok kötüydü. En son keçi sütü olduğu için golden goat denedim gaz problemimiz bitti 5 aydır kullanıyoruz kilo alımı iyi. Zaten artık temel gıda olmaktan çıktı yaşını doldurdu daha az veriyorum bebekliğine göre
Sedagny HappyKids bebeğim doğduğundan beri kullanıyoruz. Anne sütüne en yakın mama olduğu için tercih ettik. Gerçekten kilo alımı konusunda doğru tercih diye düşünüyorum. Oğlum 2,5 yaşında yatmadan önce kullanıyoruz halâ. Bizde kabızlık yapmadı severek tüketiyoruz 🙏
Sevvmm Sedagny merhaba ben de yatmadan bebeğime vermek istiyorum ama kesinlikle süt olarak içmiyor . Acaba onu sulandırıp muhallebi gibi yapsam olur mu