anonim99 mervee5555 çok aşırı değilse normal sanırım bı ara olmuştu diye hatırlıyorum sonra çok üzerinde durmadım 🙈 ama bı kere baya bı sıcak suya yapmışım onda hemen kesildi belli etti kendini. Bebekte bı sorun yoksa devam edin bence
mervee5555 anonim99 sanki gaz yaptı bebegimde bide sarı renk üç defa sulu kaka ama ishal gibi değil normal mi acaba
zeynephzl HappyKids eczacı tavsiyesi üzerine aldık 2 yaşına kadar kullandık 2.bebegim için de 1 paket aldım ne olur ne olmaz diye gayet memnum kaldım kızımda çok severek içti zar zor bıraktık
Semagurumi Bu mamayı kullanmadım doğduğunda hastane sma verdi biz eve geldiğimizde hipp ile devam etmiştik ama kuzenim yurt dışında aptamili tavsiye etti Aptamil ile devam ettik ama artık ishal gibi kaka yapıyordu. 2 gün önce hipp e tekrar dönelim dedik ağzından burnundan kusmaya başladı daha önce böyle bişey yoktu. 3 kez mama da bunu yapınca gece Aptamil sipariş ettim. Neden hipp bu sefer böyle yaptı anlamadım.
anonim99 mervee5555 o zamanlarda sık kaka yapması normal canım bence benim oğlumda sık yapardı ama yinede bı doktoruna danisabilrisin aylık kontrolü yakındir
kumsaleslem Aptamil kullandım ilk doğduğunda beslendikten 1 saat sonra dilinin üzerine pütür pütür yapışıyordu oda kusturuyordu. Ve kakasını sulu yeşil yapıyordu. Gazda çok yaptı. Sonra sma ya geçtik. Onda da besliyorum gazını çıkarıp yatırıyorum tam çocuğun uykuya daldığı yerde mide bulantısı yapıyordu. Resmen uykuda öğürüyordu. Sonra internette biraz araştırayım dedim şikayet var da bi çok kişi aynı şeyi yazmış. Onuda değiştim bebelaca geçtim. Gaz olayımız devam ediyor. Ama artık kusmuyor. Ve güzel besleyip gazjnı çıkarıp yatırınca 4 saat uyuyor. Bebeğim 3 aylık Bebelacdan memnun kaldım.
eslemmk HappyKids öncesinde aptamil kullanmıştım fakat gaz yaptığı için bebelac golda geçtim ve memnun kaldım
mervee5555 eslemmk Bebelac Gold 1 numara kullanıyoruz bizde mamayi yaptığımda hafif kesik kesik gibi oluyor sizdede aynı durum var mı
eslemmk mervee5555 hayır bende hiç olmadı ben mamayı ılık yapıyorum siz nasıl yapıyorsunuz su soğuksa belki kesik kesik olmasıda ondan olabilir
Ayseldemir HappyKids hiç bir zaman kullanmadım ve kulanmadigim bı ürün için malesef yorum yapamiyorum.belk8de kullananlar vardır.
Adakaybike HappyKids Bebeğimde gaz sorunu olmadı o yüzden tercih ettim fiyatı da diğer mamalars göre uygun ayrıca kilo alımı da gayet güzel oldu 👍🏻 memnun kaldık
bebegim15_11_23 Merhabalar güzel anneler ben başka mamaya gecmek istiyorum ama nasil vericem bir fikrim yok bir mamadan diğer mamaya geçince alıştıra alıştıra mi veriyoruz yoksa ne kadar CC veriyorsam 9yle mi devam etmeliyim bebgim 2,5 aylık
Birbalannesi09 HappyKids benim kizim ağzını surmedi 10 ml zor icirdim cope gitti malesef niye sevmedi anlamadim
kizinaasikbiranne HappyKids Bu mamayı kayınpederim bebeğim yoğun bakımdayken almıştı 14 gün bu mamadan verdi hemşireler çıktığında hiç kilo almamıştı giriş kilosu 2460 gr dı çıkış 2500 olmuştu 40 gr kilodan saymıyorum 🙈