yirmiikikasim23 Yigit_Yagiz_Moms turkiyedeki tek demeter sertifikasi almis marka ama palm yagi icerdiginden eminmisiniz ?
Rwerdst yirmiikikasim23 evet bende 2 gün önce kutusunu e bebekte okudum. Hatta şaşırdım bu yüzden 😵💫
Yigit_Yagiz_Moms denizzalp sma comfort sanırım adı. Sma nın birksç çeşidi var çünkü. Gaz yapmayanı buydu
Yigit_Yagiz_Moms denizzalp evet baktım şimdi sma comfort gaz ya da kabızlık yapmıyormuş içeriği de temiz. Ben elimdeki holle mama bitince onu deneyeceğim
Yigit_Yagiz_Moms denizzalp aptamilim comformil maması var o da gaz sancıları için üretilmiş içeriği temiz
hfzhnf Yigit_Yagiz_Moms Allah Allah demeter nasıl vermiş bu sertifakayi ozaman ben bir ara kullanmıştım ama bebegim begenmedi alerjik olduğu için keçi sütlüsu vardı onu denemiştim palm yağı olması şaşırttı beni
yirmiikikasim23 Yigit_Yagiz_Moms yaa evet bende okudum ama organik cart curt sertifikali vee en pahalisi cok sasirdim ya. 10 kutu stok yaptim bide
littlekoala22 Hollenin keçi sütlüsünde palm yağı yok diğerinde var. Palm yağı içermeyen keçi sütlü baby goat markası da var
Yigit_Yagiz_Moms littlekoala22 keçi sütlüsünün de alerji yaptığını söylüyor bazı anneler. Ne alacağımı şaşırdım. Aptamilin comformil maması varmış gaz yapmayan ama tadı kötüymüş bebekler pek yemek istemiyorlarmış
yirmiikikasim23 Rwerdst amaan bee birde eskiden bebek bakmak zor derler simdi daha zor yok ilaci yok damlasi yok mamasi nelerle ugrasiyoruz
Rwerdst yirmiikikasim23 ya gerçekten öyle. Doğal hiç bir şey yok herşeyde katkı maddesi zararlı şeyler var 🤦🏽♀️