Eva_kuzusu bakın altta bir çok telaş etmeyin falan her çocuk falan diyorlar ya gerçekren inie oluyorum oğlum 13 aylık ve özel eğitime başladık inanılmaz tv ye maruz kaldı ve top ve tekerlek dışında birleylerle oynamaıyordu komut yoktu anne baba yoktu gçz teması hiç yoktu adına bakmıyordu gülmüyordu şuan eğitim 1 hafta olmadı başlayalı şöyle söyleyim allahıma şükürler olsun ki artık göz teması kısa süreli de olsa kuruyor,dışarı çıktığımzıda tekerlek ve ışık dışında birşeye balmayan çovuk artık insanlara,kuşlara bakıyor taklit hiç yoktu hafiften bailadı adına bakmaya başladı ! Özel eğitime gitmek için ilk aradığımda bebeğimizin 13 aylık olduğunu duyunca o kadar heycanlandılar ki telefonda bile hissettm . Beni tebrik ettiker inanılmaz bir annesiniz harika bir annesiniz dediler çünkü kimse erkenden götüremiyormuş kadın kendi torununu bile 2 yaştan önce getirtememiş. Yani lütfen ama lütfen zaman kaybetmeyin çünkü bebeklerin beyin resöptörleri 3 yaşından sonra kapanıyormuş. :( şuan algılar o kadar açıklı ne versemiz alıyor 1 hafta olmadı artık sesler çıkarıyor saklanbaç oynuyor yani lütfen ama lütfen hemen yarın gidin.