Dnzdrn1822 Kızlar kendimi durduramıyorum. Sürekli elim buz küplerine gidiyor. Bu durumdan rahatsızım ama yemeden de duramıyorum. Ne gibi zararları var acaba bilen varmi
kahrolsunDunya ahh okuyunca dişim sızladı sen nasıl yiyorsun kız. kan degerlerin vrya herhangi bir vitamin rksikligin var mi ondanda olabilir.
kahrolsunDunya Dnzdrn1822 benim kaynanam da cok sever buz yemeyi buzluga koyar bardakla hemde çıkarır kasıklar. kan degerleri cok düşüktür bende cok severim ama malum artik dişlerim çürüdü yiyemiyorum
kahrolsunDunya Dnzdrn1822 yedikten sonra buz olarak degil sivi olarak geçiyor. haa cok soguk su icmeyle eşdegerdir bence. ki bence bisey olmaz yazin buz gibi sular iciyoruz
Dnzdrn1822 yasminmomy bende de gebelikte başladı zaten. Bebeğim 17 aylık oldu hala devam ediyorum. Düşünün bu havada bu mevsimde
546116- Dnzdrn1822 benim annemde gençken sürekli yerdi hatta buzluk buz tutardı bıçakla kazıyıp yerdi ve şuan yaşı ilerledi sürekli üşüme geliyor yaz kış kar buz yiyen kadın kat kat giyiniyor ☺️ bir kan değerlerinize baktırın derim şuan bir sıkıntı çıkmasa da ileride çıkabilir ☺️