Eylül ayında çam Sakura da sezeryan oldum. Hemşireler iyiler devamlı kontrole geliyolar. Bnm hep sancım vardı kasılmalrım çok tu ama devamlı serum verip yolluyolardı o günde almzslarsa bi önceki doğumu yaptığım özele ertsi gün doğuma gidicktim. Bnm 3. Sezeryndı ve sancıdan dikişlerim zarar görücek diyr korkuyodum son bi şansa verip sakuraya gittim ve o gün nst de yüksek sancılar çıkınca 37+5 alındım henn acilden. Acildeki kötü hemşireler de var sanki işlerinden bıkmış gibiler severek yapmıyorlar niye geldin gibi bakıyorlar bi çok kez gittim bilyorum. Ama doktorlar iyi. Doğuma sanirim asistan girdi bilmiyorum. İçeride beklerken konuştu Bnmle nasılsın felan diye sizmi gircksinz dedim Evet ben yapıcam ameliyayını dedi. İyi bir erkek doktor du. Benm bağzı sıkıntılarım olduğu için genel anestezi yapmak zorundayım dedi uzman ları risk almıyormuş anestezi doktoru öyle dedi. Bn yapmayın belden yapın genel beni mahvediyor burun ameliyayı oldum oksijen seviyem düşmüş ve entübe oldum desemde mecbur dediler. Ki çikinca berbattım boğazım acıyor nefes alamıyordum. Hemşireye nefes alamıyorum dedim entübe oldun dediler. Yani yine olan olmuş. Neyse odaya çikinca tek Memnun kalmadığım şey alttan kanama kontrolü yapıyorlar. 3. Sezeryan ilkkez gördüm bunu. Berbat bişey ellerini soktular devamlı ama bnm kanamam çok olduğu için en az 10 kez yaptılar kusura bakma yapmzsam bu seni rahatsız eder çok kanıyorsun dediler. Mesela yandaki hastaya bi kere geldi yaptı daha yapmadı. Sonda mı hemşire çok sert takıp çol sert çıkardı. Bi süre idrar yapamadım çok zorlandım yandı. Ve afedersnz 4 ay olmasına rağmen ilşkide canım çok yanıyor sanki kesik gibi acıyor kuruluk felan olurdu ama bu oyle bişey değil ya sonda dan kaldı yada alttan el soktukları için hassaslaştı . Doktora gidicem böyle devam edrse. Neyse devamlı vizite geliyrlar hemşireler devamlı tansiyon ilaç vs. Geliyorlar. Onlardan memnunum. Bebeğede doktorlar hep kontrol etti. Çikinca sadece sabah bana doktor taburcusun dedi öğlenden sonra dediler çocuğa da bakılck ona göre gidiceksnz. Bkle bekle gelmiyorlar. Sonra kan alıncak sonuca göre dediler. Sarılk bakılacak dediler. Sonra doktor 9 dan önce gelmicek bebeğe bakması lazım dediler biz bişey var sandık birsürü strese girdik. Madem bebek taburcu değil bizede soylememelri gerekrdi tüm kontrol ler bitince taburcusnz demeleri gerekirdi sonunda saat 10 oldu geç oldu diye doktor gelmedi telefondan tahll bilgisi verdiler makinadan sarılık baktılar taburcu ettiler. Boşuna stres olduğumzla kaldık. Kontrol randevularını kendiler verdiler. Bebeğim 4.gğn sarılık tan yattı bi gün önce makina 12 gösterdi ama eve yolladılar ertesi gece çok ağlayıp emme reddi olunca ben acilne götürdüm ve yatış verdiler 16 değerle. 4 gün beraber kaldık güzl ilgilendilr . Bnce bebeklere önem veren bi hastane bu konuda sıfır şüphe