izmir35alb Fatima95 Kendime bakmak, dışarda olmak, eşimle sarılmak, yeni yerler keşfetmek, çocuğumun deliksiz uyuması, kahve içmek….
pariltis seboss35 namaz niye yük olsun ki :( namazdan olsa olsa nur olur 💜 tabi yatsıyı erken kılmanın verdiği huzur başka :)
seboss35 pariltis aynen aslında onu kastettim yanlış anlaşılmış vaktinde kılmayınca insan rahat edemiyor o ağırlık oluyor ya ondan dedim 😊
sevdazekiidriskagan Fatima95 bence bu zaman zaman değişen bişey galiba önceden çalışmak mutlu ederdi yemek yemek çok mutlu ederdi hala ediyor sigara içmek mutlu ederdi 1 yıldır içmiyorum hamileyken bebeğimin tekmelesi mutlu ederdi. Şimdi gözlerimin içine bakması gülmesi adım adım büyüdüğüne şahit olmak mutlu ediyor. Uyumayi hiç sevmezdim 2 saat uyku mutlu ediyor 😂😂😂
selimalpinannesi Yiyip yiyip kilo almamak çok mutlu ederdi doğumda 30 kilo aldım ve çok iştahım açık 1 ay önce doğum yaptım şu an bu beni çok mutlu ederdi🥹
alpinanneesi Fatima95 bebekten sonra uyumak insan gibi rahatça yemek yiyebilmek 😅 banyo yapacak fırsatı bulabilmek sizi ?
Hande12345 Fatima95 kızımla geçirdiğim güzel zamanlar, gezmek, güzel bir dizi/film izlemek, müzik, arkadaşlarla eğlenmek, eşimle baş başa olmak, yeni bir ülkeye seyahat etmek, kahve keyfi, abur cubur, trendyol alışverişleri ve her türlü alışveriş🙈
Olric11 Fatima95 önceliğim ailem sağlık o ayrı Ama bol para beni mutlu eder 😅 etiket fiyatlarına bakmadan aldığım gün mutlu olduğu. Gündür inşallah görürüm o günleri
ayseee_ Fatima95 eşimin benimle ilgilenmesi,sevmesi,onunla vakit geçirmek, bebeğimin yemek yemesi, gülümsemesi kısacası var oluşu çok şükür,kendime vakit ayırıp bakım yapmak ve alışveriş yapmak beni mutlu ediyor 💗
bilgemeva Fatima95 Hedeflerime ulaşabilmek, düzenli bir hayat. Tüm vakitlerimin kıymetini bilmek, ona göre yaşamak. Rabbimin rızasına erişebilme gayreti beni mutlu ediyor. 🙏🏻