Asyaveannesi04 Fatima95 spora gitmek, kuaföre, cilt bakımına, masaja gitmek, arkadaşlarımla sevdiklerimle birlikte olmak
Elfelf475 Fatima95 tam şu anda kocam çocuğu uyutmaya gitti ben de bir film açtım uyutunca gelmesi beni mutlu ediyor 😅 bir de oğlum gündüz uyuyunca dısarda ya da evde kahvemi içmek 🙃
esracinarali Asyaveannesi04 bunlarla kim mutlu olmaz 🤩 ama 2019 dan beri bunlar yok hayatımda. Evlendim geldim İstanbula varsa yoksa eşimdi şimdi de oğlum oldu. Çok iyiyim ama arkadaş dost bambaşka tek kaldım gurbet ellerde 🥺
melera Eşimle gezmek ,Çocuğumla ilgilenmek,Bakım+Temizlik☺Uyku,İbadet, istirahat, çiçeklerim, kitaplarım,Gerçekten iyi insanlar bide sessiz iyilikler mutlu ediyor beni.
seboss35 Fatima95 valla deliksiz bir uyku beni çok mutlu eder her anne gibi 😂 onun harici kendime vakit ayırmak, yatsı namazını ezan okunur okunmaz kılıp üstümden o yükü atmak 😁 kuaföre gitmek , kıyafet alışverişi yapmak , annemlere gitmek kalırsam daha da mutlu olurum , çikolata yemek , canım isterse ayaklarımı uzatıp dizimi izleyip kahve içmek beni mutlu ediyor Kimse sana sormamis seni ne mutlu ediyor ?
pariltis seboss35 namaz niye yük olsun ki :( namazdan olsa olsa nur olur 💜 tabi yatsıyı erken kılmanın verdiği huzur başka :)
Zeliff Fatima95 ben ufacık şeylerle mutlu olan bir insanım. Birinin özellikle beni düşünüp ufacık bir hareket yapması en çok. Şuan evimde değilim eşimin işi sebebiyle deprem bölgesine konteyner kente geldik birkaç aylığına. Ama eşim ve kızım yanımda şükür sağlıklıyız bu benim için mutluluk verici bir şey. Buraya geldiğimden beri ne kadar ufak şeylere takıldığımın farkına vardım.
UcuBulunamayanBant Fatima95 suan mutlu olacagim seyler deliksiz uyku sessiz sakin yemek yemek kahve icmek ve 2saat duş olur. Sessiz sakin kafa dinlemeyi çok ozledim yaaaa😭 2tane bebeyle aksama kadar bi biri agliyo bi digeri 🤦🏻 sizi ne mutlu eder.
Gunesnil_23 Fatima95 kahve içmek müzik dinlemek temiz mutfak boş bulaşık makinesi bebişimin uyuması kocamın sarılması 🤣