Tgcs Kızlae 3 ay 8 gunluk oglum skcramaya 6 gun var sabah 5 te kalktı ve bu saaye de sadece 1 saat uyudu. Uykuya dırenıyor gozu kapalı aglıyor sureklı 4.ay atagı gecırenler, sizce atağa mı girdik😫
Cemremmmmm Tgcs hmmm olabilir yada bunlar artçılarda olabilir.ay Allah kolaylik versin ben çok zor geçirdim hala daha bazen delirecek gibi oluyorum ama 5aylik olduk hafifledi o bos boş ağlamaları. Sadece uykuya gecerken ağlama krizlerine giriyor. Tam atlayacağı sirada bir meme bir emzik oyaliyorum.oyle buldum yontemini
PonciKom Tgcs valla ben o atakmıdıt nedir bence degıl 9 aylık oldu 5 aydan sonra huy değişyi hala aynı
AskBebek Zehrauzunoglu 1 eylülde beklerken 23 agustosta geldi bizim ataga kaç gun var hesaplar mısınız rica etsem
Melek24 Yusufcuk01 rica etsem bizede bakarmisiniz surekli agliyor ya hic bisi yapamiyorum tahmini dogum 8 eylul dogdugu tarih 9 eylul tesekkur wderim bakarsaniz simdide n 💕
BOLAHENK Yusufcuk01 rica etsem bize de bakabilir misiniz bebeğim 2 gündür aşırı huysuz ve sürekli ağlıyor, doğum tarihi 17.09. 2019 beklenen doğum tarihi 01.10.2019
Azizeugur Yusufcuk01 bize de bakar mısınız beklenen doğum 17 kasım, doğduğu 21 kasım kız şimdiden Allah razı olsun ☺️
hevesdora Yusufcuk01 rica etsem bana da bakabilir misiniz tahmini doğum 5 Ekim. Doğduğu tarih 25 Eylül. Kız bebek
Tgcs Yusufcuk01 hareket yaptırıyorum yok gazı makat masajı da yaptım kaka da tamam 🤦♀️ geçen kş atakta 1 hafta fılan onden yasamıstık.cunku atak doneminde gözüken dönemde cok huzurlu normaldı oncesınde ki hafta çok kotuydu. Acaba erken mı girdik bas parmagı agzında salyalar yakalık olmadan yasanamaz halde uykular bıttı bı gunde. Bır de ıstahı da az sankı bugun.
Yusufcuk01 Tgcs canım dişler çıkmasa da yeri hazırlanmaya başlıyor kasiniyordur belki. Ağladığında parmağınla dişlerini kaşı bakalim rahatlayacak mı. Benim de ataktan bir hafta önce aynı oldu. Yani geliyorum da diyor olabilir atak. Merak etme ama ilk iki hafta şiddetli oluyor sonra azalıyor. Benim 9 gün var bitmesine. En uzun atak dönemi.
Yusufcuk01 Melek24 Bebek atak takvimine göre bu süreç 35 günden oluşuyor, bebeğiniz ise bugün 2. gününde. Atak haftasının bitmesine kalan gün sayısı : 33
Hazal2748 Melek24 rica etsem bana da bakabilir misin tahmini Doğum tarihi 16 Eylül kız bebek çok huysuzda
Asgmnnnkmm10 Yusufcuk01 canım bizde bakarmısın kızım bir haftadır biberon tutmuyor ve sadece mamayla besleniyor çok huzursuz hep ağlıyor atak dönemi olabilir mi acaba rica etsem bakarmısın
Beren023 Yusufcuk01 canim rica etsem bana da bakar misin doğması gereken tarih 14 Eylül doğduğu tarih 2 Eylül
54eylul06 Yusufcuk01 rica etsem bana da bakar misiniz 21 agustosta dogdu tahmini dogum tarihi 30 agustos
Banumete Yusufcuk01 benimkine de bakar mısınız bebeğim bugün çok farklı 😥 çok yoruldum 16 Temmuz doğum tarihi tahmini de 16 Temmuzdu erkek bebek🙄
deryata Yusufcuk01 rica etsem bize de bakabilir misiniz. Tahmini doğum tarihi 20 Eylül gerçek doğum tarihi 9 Eylül
Yusufcuk01 54eylul06 Bebek atak takvimine göre bu süreç 35 günden oluşuyor, bebeğiniz ise bugün 11. gününde. Atak haftasının bitmesine kalan gün sayısı : 24