arasbek Arkaşdaşlar dokuz aylığız ve çok iştahsısız..makarnavitmadan karadut özü kullanan var mı iştah için bi kaç kişi o şekilde yorum yapmış
Dunyamsensn2008 arasbek Canım ben 3 gün önce sipariş ettim daha gelmedi merak ediyorum inşallah yarar iştah deilsede bir faydası dokunsun bagisikligi boraz olsun duzelsin insllah
Bvg arasbek hic yemiyormu benimki 8.5 aylik kasik gorunce yemek gorunce kafasini ceviriyor agzini kapatiyor.Hurma ozu aldim e bebekten o da cayda etmedi karadut ozunu bende merak ediyorum.
snyck arasbek ben 6 ayindan beri meyvesuyu seklinde veriyorum masallah cok istahli onu görünce de icmek icin çıldırıyor ama ben c vitamini olsun diye veriyorum istahini o mu acti zaten istahli mi fikrim yok
Bvg @arasbek bi tarhanayla yogurt yerdi simdi onlari bile yemiyor donemselmi acaba nisan dogumlumu bebis
Bvg arasbek yalniz degilmisiz demekki son zamanlarda onlara bile kafasini ceviriyor napcagimi sasirdim
arasbek Bvg valla bizim ki öyle canı isterse yiyor canı istemeZse yemiyor ben de merak ettim bi kaç kişi iştah açıyor demiş de alsam mı diye ama kimse yorum yapmadı dikkat çekici değil tabi
Dunyamsensn2008 arasbek bugün geldi daha verdim bakalım canım inşallah faydasını görürüz bende tadına baktım ekşimsi tatlı güzel bir tadı var
Faras Bizde 9 aylığız ve bende şimdi makarnavitmanin sitesinde karadut özünü inceliyordum ise yarar mi acaba aç birakiyor kendini hiç birşey yemiyor yoğurt severdi şimdi onu bile yemiyor acaba dönemsel birşey mi bu 😞
Dunyamsensn2008 Faras Ben dönemsel olduğunu düşünüyorum burada kulllanan bazı arkadaşlarımız israfta bir farklılık göstermediğini söylemişti ama ben souk algınlığı ustsolunum yolu vs.icin almıştım inşallah istahtada bir artış olur.
arasbek Faras valla ben de çok merak ediyorum sayfasında hep yazmışlar iştah açıyor falan diye ama gerçek öi yoksa kendi adamları mı bilemedim 🤷♀️
Srpkocaman Faras bizde 9 aylığız yaklaşık 1 haftadır hiç birşey yemiyor yoğurt haricinde. Her ay 2 diş birden çıkarıyor iştahsızlık aldı başını gidiyor resmen
Srpkocaman Faras Faras karadut özü keçiboynuzu özü Hurma özü hepsi var bizde pekde işe yaramadı yarayanlar varmış ama
Faras arasbek evet bende kararsız kaldım ve almadım pek inandırıcı gelmiyor kullanan kişiler burada yazsa keske
Dunyamsensn2008 Faras Yazarım canım ama hemen etki edecek değil zaten mucize beklememek lazım iştahı geri gelir hemen hemen bütün çocuklar bu durumda bizimkinin de iştahı aniden kesildi bende anlamadim inşallah geçicidir