nerden nasil baslicagimi bile bilmiyorum o kadar uzgun yipranmis ve yorgunum ki… heyecanla mutlulukla bekledigimiz oglum ilk darbeyi hastanede beni emmeyerek meme reddi yasatarak vurdu ve ben yaklasik 2 hafta emziremiyorum diye aglayip kahroldum ve o sira sariligi oldugu icin hep uyuyordu hastanede yatma durumu vardi sarilik dolayiisyla cok sukur yatmadan düstü hastanede yatma olayina ise ayri ağlıyordum … sarılık düzelince oğlumun yavas yavas gercek hali ortaya cikmaya baslamisti … hep ama heppppp ağlayannn gaz sancıları yasayan bir bebek goturmedigimiz doktor kalmadi …. O kadar cok agliyor ki 50 gundur sadece aglama sesi var kafamda baska hic bir sey yok… uykulari o kadar kotu ki uykuya dalmasi icin pilates topunda ziplayarak uyutmaya calisiyorum gazi oldugu icin ritmik hareketler iyi geliyor ozellikle pilates topu.. ama belim sırtım zıplamaktan mafolmuş durumda … uyudugunda ise yatagina birakayim olayi hic olmuyor cunku sagolsun eger gunduz biyere birakirsam 2 dakika sonra maksimum uyaniyor… o yuzden hep kucakta ve ben agzima esim eve gelene kadar tek bir lokma atamiyorum bakmayin tabi kucakta olmasina hala ağlıyor hep ağlıyor.. beslenirken ve uyurken susuyor sadece derdim şimdi ise beslenirken de aglamaya basladi ıkınarak agliyor ara verip gaz cikartip devam ediyoruz fakat ben artik cok yoruldum.. midem yara olmus gibi hissediyorum kalp sancilarim basladi 2 gun once uykudan aglamasina kalktigimda butun vucudum komple titredi inme iniyor sandım .. arada yüzümün sol kısmı titriyor ve yüz felci geciriyorum sanıyorum kızlar kısaca cok kötüyüm bebegim cok zor bir bebek ne beslenme ne uyku ne genel hali tavri rahat bir bebek degil cok zor ve ben önümü göremiyorum artık tükendim .. yardim edenler var eşim, annem , arkadaslarim kimse yalniz birakmaya calismiyor ama bana her sey yetersiz surekli oglumun aglama sesleri kulagimda.. sorun uzerine sorun Allahima bin sukur sagligi yerinde fakat cok bunaldim kendime kotu bir sey yaparim diye aklimi yitiririm diye korkuyorum .. cocugum icin doktora cok gittik gaz deniyor ,kolik bebek deniyor… sadece cocuk noroloji kaldi orayada baktiracagim .. bu arada kolik icin her seyi denedik evde 3 ana kucagi 1 sallanan besik 1 hamak var beyfendi kucagimi uygun goruyor kendine .. sikayetci degilim ama hic birsey yapamiyorum kucagimdayken … kolik muzikleri , disari bebek arabasi veya normal arabayla cikma tobeler olsun hic biri iyi gelmiyor bize sadece ve sadece pilates topunda ziplamak biraz sakinlestiriyor.. bakiyorum milletin bebegi uslu emzik vs tutuyor disari cikiyorlar biyerlere gidiyorlar ben daha anneme gidemiyorum yolda kiyamet kopuyor inanin elimiz ayagimiz birbirine dolaniyor… bebegim 50 gunluk bu arada .. 2 . aya girecegiz ben daha hastane kontrolume bile gidemedim bu gunlerin gececegini soyluyorlar unutacagimi soyluyorlar asla ama asla unutamam hayatimda hic bir sey beni bu kadar zorlamamisti … Birde öyle cok seviyorum ki sıpayı kimseye bırakıp 1 saat uyumaya bile gidemiyorum aklim hep onda ama beni bitirdi bi tir di..