uzumyerkenboguluyodum uzumyerkenboguluyodum arkadaşlar başka yok mu başına gelen tecrübeli birileri ya😔😔😔
_denizanasi uzumyerkenboguluyodum Gittin mi canım doktora bende şüpheleniyorum korkuyorum lütfen cevap verir misin sormam gereken şeyler var
AliBekirinAnne Ben ama hem emzirdigim hemde yaşım genç olduğu için falan veremediler ameliyat da onermedi doktorum kegel egzersizleri var onları deneyebilirsin demişti birde stresden uzak durmak lazımmış
uzumyerkenboguluyodum AliBekirinAnne doğumum çok zor geçmişti iç dış bir sürü dikişim vardı ilk zamanlar tutamıyorum idrarımı şu an öyle bir sorun yok ama vajina kaslarımı sıkamıyorum bugün aynadan baktım eskiden böyle delik gibiydi ama şu an et parçası gibi bişey görülüyor otururken filan bazen acıyor çok korkuyorum bebeğim daha 5 aylık 😪😪
AliBekirinAnne uzumyerkenboguluyodum vücudun kendini toplaması gerekiyor öyle bı sorununuz yoksa korkmayın hem de daha yeni sayılır 1 sene falan geçmesi gerekiyormuş düzelir inşallah
uzumyerkenboguluyodum AliBekirinAnne sizce doktora gitmeli miyim doğum sonrası ben de muayene fobisi oldu hiç gitmek istemiyorum 🥺
melera uzumyerkenboguluyodum Bu konuyla yakın zamanda burda görüp çok ilgilendim çünkü acaba bendedemi var diyodum ki yokmuş. Aynada ıkındığınızda bir yumru gibi geliyosa ne yazıkki rahim sarkması veya İdrar torbası sarkmasıymış normal doğumda da çok görülüyomuş. Benimde çok zor oldu doğumum iri bebekti ve çok zorlandım iç dış sayısız dikişlerim vardı cokta zor iyileşti. Belim tamamen mahvoldu o yüzden şüphelenmiştim. Ama o kegel egzersizleri çok yaptım hep yaptım ben birde.
ahseneren uzumyerkenboguluyodum bence doktora gidince doktoruna sor birde daha çok erken 1seneyi geçer vücudunun toparlanması ve bol bol emzir emzirmek vücudu sıkılaştırır ve doğumda genişleyen yerler daralırmış yeni öğrendim bende 🙂
Cucununannesi Cok gecmis olsun insallah degildir dikis kontrollerine gittin mi olsaydı söylerlerdi bence ama bir görün tekrarxan
uzumyerkenboguluyodum _denizanasi merhaba gitmedim ama toparlandı sanırım bana öyle geldi o dönem bebeğim 1 yaşında şu an eskisi gibi
uzumyerkenboguluyodum _denizanasi yeni doğum yapmıştım görüntü olarak çok değişikti ara sıra idrar tutamıyordum iç kısımda bi et parçası gibi bi şişlik vardı zamanla kayboldu
_denizanasi uzumyerkenboguluyodum Aynı ben ya lütfen dua edin yarın sabah 10 da randevum var kötü bi şey dick diye korkuyorum kanser fln derse anksiyete var bende maalesef her şeyin en kötüsünü düşünüyorum çok telaşlıynm