ozlem592_ Merhaba arkadaşlar rota virüs aşısı yaptıranlar ve yaptırmayanlar sizce yapılmalı mı bu konuda hiç tecrübem yok kimi yaptır kimi gerek yok diyor tecrübelerinizi rica ediyorum 🌸❤️
Busbus03 ozlem592_ kesinlikle yapılmalı sonradan keşke demektense 🙏 rota ve menenjit mutlak yapılmalı
limonzeytinmom ozlem592_ Ben 28 aylık kızım için 2 dozluk yaptırıdm. Şimdi 34 günlük kızım var ona da şubat ayında kısmetse yaptırıcam. Kesinlikle yaptırılması bence ki şuan heryer hastalık pislik virüs kaynıyor 🙄
ysf52 ozlem592_ Aralık ayında rota virüsü yaptırdım 1800 du bu ay da menejit yapilcak 2090 TL dedi eczane bence yapilmaso gerekir bizim ebemiz eğer imkanınız varsa menenjite 3 ayda yapmaya başlayalım bebeklerde menenjit olduğu zaman sonuçları kötü olabiliyor dedi
ozlem592_ limonzeytinmom evet bazıları aşıdan sonra rota virüs oldu gibi şeyler söyledi o yüzden sormak istedim
limonzeytinmom ozlem592_ Benım kızım çok şükür hiç hastalanmadı bünye ile alakalı d a olabilir ki biz cok gezıyoruz hem sehir içi hem sehşrdısı olarak. Yaz kış dısarda oluyor toplumda oluyor 🙄
Busragoksu ozlem592_ aşı olması viruse yakanmicak anlamına gelmiyor ki yakalanirsa hafif atlansin diye vuruluyor aşı ☺️
Busbus03 ozlem592_ baya oldu 4 ay falan oldu menenjit 1700 civarıydı rota da öyledir rota 1 sene oldu yaptıralı
ozlem592_ limonzeytinmom maşallah 🧿evet bünye ile ilgili olabilir gezmek de iyi bence çocuk bağışıklık açısından bende öyle yapmaya çalışıyorum🌸 Fiyatları hakkında bilginiz var mı hangi arlıkta aşı ücretleri
limonzeytinmom ozlem592_ Fiyatlar suan ne bend e bilmiyorum dısarı cıkınca bir eczaneye sorucam hatta tanıdık eczane var şimdiden alayım subat sonu kullanıcaz dicem kabul ederse. Kasımda sorduğumda 1400 demişti ama suan bence fazladır 🤭
ozlem592_ limonzeytinmom ya bizimde şubatta bende alsam mı diye düşünüyorum Zaten ocakta ilaçlara zam geldi artmıştır baya 2 bin üstündedir heralde sorunca banada bilgi verir misiniz 😊🌸
limonzeytinmom ozlem592_ tabiii ki bugün cıkarmadım yarın hastaneye gidicez ozman sorarım güncel fiyat 1
bengonca Ben de rotayı ikizlerime yaptırdım. Yaptırmayın diyenler kendi çocuğuna yaptırmasın. Hastalanınca siz uğraşıyorsunuz
ozlem592_ Busragoksu aynen bazıları boşa olarak düşünüyo işte 😓 aşı bağışıklık kazandırıyo hastalığa karşı dediğiniz gibi hafif geçiyor 😊
Dyg1dyg Kesınlıkle yaptır. Arkadasımın bebegı suan rota oldu 8aylık. Yaptırmamıstı. Cocuk gunlerdır neler cekıo suan hastahanede yatıo