SemaKa cimcime1018 merhaba bende çatalla eziyorum hep yani sizce ne kdar çok ezmeliyim pütürlü bırakmaliyim
cimcime1018 SemaKa boğazına takilmicagi kadar olsa yeter canım. Yine ezebilicegi gibi olsun bebisini sen bilirsin 😻 Çok pürüzsüz yapma. Biraz pütürlü kalsın catalla ezsen de
SemaKa aslaninannesiiii ne kdar pütürlü veriyorsunuz bende sizin gibi verdiğim ilk günden beri çatalla eziyorum hep
SemaKa lidyaaa haha her çocuk farklı ama ben hep catalla ezdim ama yani baya ezdim pütürlü ne zaman birakmaliyim
Femme1 SemaKa oğlum tam 7 aylık pütürlü şuan yemıyor kusuyor 8 aydan sonda alıştırmaya çalışıcam yoksa jıc yemez
Aslananne1 SemaKa canım ben 8. Ayda cigeneyecek kadar Pütürlü bıraktım onun yanında pankek yapıyordum eline veriyordum bazen kendim küçük küçük koparim ağzına veriyordum eline salatalik veriyordum kemirsin.ogrensin diye ben bunların hepsine 8. Ayda basladim
SemaKa Aslananne1 benim için daha erken bende şu anlık tamamen ediyorum çatalla yani püre gibi yapmıyorum ama
birazquality SemaKa hiç pürüzsüz yapmadım direkt pütürlüyle başladım 8.5 aylıkken salatalık kemiriyordu
Suhedalm 5-6. Ay pürüsüz , 7 den itibaren pütürlü vermeye başladım eğer geç kalmadan vaktinde verirseniz pütürlüyü reddetmez zaten
Huma_kus34 SemaKa hiç pütürsüz vermedim pütürsüzden sonra pütürlüye alışması zor oluyo dedıler ona rağmen zorluk yaşadık azda olsa