Annesiiiiiiii Benim kızımın yanları döküldü neredeyse kel diyebilirim. Üstleri ve ense saçı uzun. Kesmezsem düzgün uzar mı arkadaşlar? Sırf bu yüzden kesmeyi düşünüyorum bu arada 1 ay 25 günlük bebeğim.
Nurdemirrr demetusss 8 yaşında kızım hiç kesmedm saçlarını 7 yaşına gelince ucundan aldırdım 2 defa şuan belini geçiyor saçları hafif dalgalı çok gürde değil azda değil tam ideal ben öyle düşünüyorum şimdi ikizlerm 4 bucuk aylık onlarıda hiç kestirmeyi düşünmüyorum
senaa2508 demetusss annem kuaför, çocuğun saçını kazıtmanın asla bir faydası olmadığını ama düzenli uçlardan kesmenin sağlıklı olduğunu söylüyor
endoplazmikretikulumiste demetusss yani şöyle düşün saç gözeneklerimiz var ve o gözenekleri biz çoğaltamayız ama saçı kestikçe uzunluğunu kısalttıkça eğer genetiğinde kalın telli ise saç kalınlaşır ama yapısında ince telli ise ince telli kalır
harununannesii0 demetusss Cok sacma inanc inanma böyle seylere canım benim saçım gür, eşimin ince oğlumun da saçları var ama ince telli yani olabilir simdi illa gür çıksın diye çocuğun saçını mı kestircem
humommy demetusss ben birinci haftasında hem sünnet diye hem de yazın aşırı sıcaktan isilik oluyor diye kestim ama çok pişmanım keşke bebeğimin ilk saçları kalsaydı aylarca çok biçimsiz duruyor kirpi gibi oluyor 6. Ayda anca bir şeye benzedi ve herkes kızımı erkek çocuğu sanıyordu dışarda 🤦♀️
expectopatronum demetusss 21 aylık oğlumun saçını hiç kestirmedim. Ben ilkokula kadar erkek gibi gezmişim hep saçlarım gürleşsin diye hiç bir etkisi olmamış. İnanmıyorum o yüzden.