Babakaderimizbuymus Arkadaşlar yarın tv postunu ben açıyorum diğer gün kim açmak ister?Allah korusun her gün tv postu açılmazsa ne yaparız😞
Dfncgdm2022 Uykusuzhergeceeee sırf post acmak ıcın acmıssınız bende yorum hakkımı kullanacam . Bu konuyla alakalı mılletı elestıren herkze dıyorum Sizene kardesım sızı ılgılendıırımı? Bılmıyormu yararını zararını sen acıp ızletmıyor olabılırsın bende ızletmıyorum ama sana saygı duyuyorum ızleten annelere de saygı duyuyorum bu konuyla alakalı sacma sapan post acmaktan vazgecın bazılarını uyarmıyor bıldıgın lınclıyor gerek yok boyle seylere bence
Mirabia Uykusuzhergeceeee tv yalnızca duşa girince açıyordum artık hareketlendiği için gece uykusunda duşumu alıyorum gündüzleri evimi silip süpüreceksem yürütece koyuyorum oda peşimde dolanıyor akşamları yemek yaparken yemek masasına koyup eline yiyecek birşeyler verip birde şarkı açıp söyleyerek oynayarak yemek yapıyorum evet bazen huysuzlandığı zamanlar oluyor benimde bunalıma girdiğim zamanlar arada açıyorum tvti bi 15 dakika o izlerken kendimi sakinleştirip kahvemi içip tvyi kapatıp önüne kitaplarını atıyorum okuyoruz Tv izletmek zararlı değil sürekli sabahtan akşama tek sussun diye tvyi açmak zararlı diye düşünüyorum
Uykusuzhergeceeee Mirabia Ben zaten sizin gibilere bir şey demiyorum ama açıp açıp bebeğim ismine bakmıyor bebeğim dikkatini vermiyor bebeğim otizm olur mu diyenlere diyorum ama anlamıyorlar
3yasakadarsifirekran YALNIZ HER POSTA ‘SIFIR EKRANCILAR AMA 7/24 BURDALAR DİYEN DEDEKTİF ARKADAŞLAR VAR ‘ BİZDEN ÖNCE DAMLAMIŞLAR NEDENSE ,BEN DAHA YENİ GÖRÜYORUM POSTU , DEMEKKİ NEYMİŞ ONLAR 7/24 BURDAYMIŞLAR 😉 HE BİDE İNANMAZLAR ALIN SİZE EKRAN SÜREM GÜNLÜK ORTALAMA 😉
Lazerlimunafik 3yasakadarsifirekran Sizlerin hangi posta ne zaman yorum yaptığınzıı bildiklerine göre kendileri 7/36 forumdalar sıkı takipçi olmak bunu gerektirir çünkü.
Sontvbukucu 3yasakadarsifirekran ben de atayim bari geri kalmıyim daha yeni girdim uygulamaya cnm bi ara da 3 5 dk girmişim 😌😌
Cennetkokulum___ 3yasakadarsifirekran Canım niye kendini ispatlama gereği duyuyosun ki,bırak ne düşünüyorlarsa düşünsünler.
Lazerlimunafik 3yasakadarsifirekran Sizi rencide etmek isterken kendilerini ele vermeleri de cahilliğe dahil mi 😃
Cigdemom Uykusuzhergeceeee sanane elinde telefon olup ne yapacağını şaşırmış millete bulaşacak hasta yetiştirmek daha kötü🙋🏻♀️ kendi işine kendi çocuğuna bak uykusuz gecelerin oluyor çok telefonla oynamaktan canın sıkılıyor 😅🤪
Lazerlimunafik Semaaa39 Oooo süper yaşasın televizyon iyi ki var yoksa uçmayı öğrenemezdik nasıl öğrendi bizde isteriz uçmak 😃
Semaaa39 Lazerlimunafik ozaman reçetenize 7/24 açık tv yazıyorum. Uçmak hiç bukadar kolay olmamıştı. Şok şok şok .. 🤣🤣🤣