Smrhls Hghghghghg benim oğlum 3,5 yaşında burnu tıkandığında serum fizyolojik ile temizliyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum
symag minikveannesii evet Dr öyle gösterdi bize. Bazıları tehlikeli diyor bazıları öneriyor. Ben korkuyorum da eşim yapiyor
ayse68 minikveannesii serum fizyolojik diye belirtirseniz kutuda oluyor eczanede. 2-3 damla damlatıp aspiratörle temizliyorum bende
ayse68 nisavera ilk etapta serum fizyolojiği 1-2 damla öneriyor doktorlar biraz büyüyünce yıkama yapılmalıymış
bakbendeanneoldum ayse68 ya biz yıkama yaptık ne gibi sıkıntısı olabilir 🥺 bidaha yapmayım bir iki damla yapayım.
aysglerden demiralis yenıdogan için fazla sert bence benim kuzum 2 aylık bizde de var ama basınç küçük bebeğe fazla bence 6. Aydan sonra kullanmayı düşünüyorum
mrym2807 Hghghghghg serumfizyolojıkle her ıkı burun delıgını yıkıyorum sonrada burun adaptörüyle cekıyorum rahatlıyor her sabh ve yatmadan önce
Ezeliko Hghghghghg yenidoğan bebekler için serum fizyolojik kullanabilirsiniz bruno markasının küçük tüplerde var her bir tüpü iki deliğe sıkıp bebeği ters cevirip sırtına hafifçe vurun atacaktır içindekini
Bedis- Hghghghghg Fizyolojik serum döküp otribebe ile eşim çekiyordu. Şimdi bi aspiratör buldum elektrik süpürgesine takıyoruz öyle burnunu çekiyoruz. Ağızımıza kaçma durumu da olmuyor. İyiki almışız büyük kolaylık sağladı bize
Bedis- iincikoc Hayır bende ilk başta öyle düşünmüştüm ama. Abartı bi çekim gücü yok. Ama sonuç olarak baya başarılı
bakbendeanneoldum Şırıngayla izotonik yaptı şimdi görümcem bebeğime ilk defa iyidi bu bence asırı rahatladı ama sırtına sert vuruluyor biraz üzüldüm ordaaa🥺
RuzgarUlas Sterimar burun spreyi kullanıyorum bebeğim 9 aylık burnuna asla dokundurmak istemiyor o yüzden aspiratör kullanamadım spreyi de hiç sevmiyor ama ellerini tutup fıs fıs daha kısa sürede halledebiliyorum sıktıktan sonra mukus çıkıyor kendiliğinden
Defnemomm Hghghghghg serum suyunu iki burun deliğine de sıkıyorum zaten çıkıyor ne varsa aspiratör kullanmıyorum