Livask Ozge_AyazEfee kimse bana sorsun demedim haddime de düşmedi. açılan posta fikrimi beyan ettim soran biri olmuş sonuçta.
Zynp24 Modern mi bilmiyorum ama kuzenim Kerem Arın koydu bebeğinin ismini Arın ismini duymamıştım ondan sonra dikkatimi çekti instagramda da rastladım bir kaç kişide fikir olabilir
Caninanasi ZeydinAnnesi7 yani..söylemesi zor... Ne bilim eski desen eski değil modern desen Arap etkisi modernizeye engel gibi... Bilmem neden Zeyd? Çok güzel bı anlamı mi var?
ZeydinAnnesi7 Caninanasi günümüz de okuduğumuz kuranı kitap haline getiren sahabenin adıdır 😊 aynı zamanda peygamber efendimizin üvey evladının adıda Zeyd dir... Ve Kendisi ilk müslümanlardandır
Caninanasi Zeynepalya_ve_annesi bakın bu Kayra ismi de elitist muhafazakar ismi gibi ama söylenişi felan çok armonik hoşuma giden bı isim... İsmiyle yaşasın anlamı da çok güzelmiş ...
Zeynepalya_ve_annesi Caninanasi tesekkur ederiz evet dediginiz gibi yanina hangi ismi koyarsaniz koyun cok naif kulaga hos gelen bi isim...anlamida cok buyuk.benim.icin insallah isminin anlamina yakisır bir kisi olur🙏🙏
[silindi] Livask Ne dert oldu arkadaş bizim çocuğumuzun ismi. Tamam sevmiyorsun anladık da neyin ispatındasın. Ben kuru soğuk demek istiyorum çocuğuma o zaman. Yok yan anlam yok düz anlam dil bilgisi öğretmişsiniz bir de size ne Allah aşkına. Rüzgar da Poyraz da sıkıntı yok da Ayaz da mı var.
Dilaramiracyusuf İnsanlar sana yardımcı olabilmek için fikrini sunmuş biraz kibar olabilirsin ne koyarsan koy kaba insan seni anneliğe yakışır konuşmalar adına bir kitap önermek isterdim ama gerek var mı yok bence ✋🏻
Caninanasi Tontisimm benim oglusumun ismi can ❤️ inşallah sizin de bir oğlunuz olur adını can koyarsiniz :)
Gencanne19 Alazcns abla cok sert cikmissin ya batın gerçekten arapcada karın demek doğru demiş 🤗 sinirlenmeyin
Alazcns Gencanne19 Canım oğlumun adı Batın değil Alaz. Sert çıkmadım geç yazmasının sebebini sordum. Reel de ismini beğenmediği kişilere geç mi diyor? Hayır. Burada bu kadar rahat söylememeli o zaman.
MirzaHamza02can Caninanasi eeeeee nolmuş muhafazakar elit zümreymiş sırf degisik olsun kimse de olmasin diye yarın öbür gün cocuklariniza nemrut ismini de koyarsaniz siz ve sizin gibiler
Caninanasi MirzaHamza02can nemruta gerek olmadığı gibi bir eymene bir mizan a bir erva ya da gerek yok... Kocam bak olaydan bı haber bu gün çocuk mağazasında biri çocuğuna erva ismini koymuş seslendi kızına bana diyo ki yazık cocukla okulda helvaa diye dalga geçecekler... Kaldı ki siyaset gibi olmasın ama cumhuriyetçi elit teyzelerden haz etmediğim gibi muhafazakar elitlerden de hiç hoşlanmam ✌️