Ozge_AyazEfee GmzSnn aman bizde başkaları koyduğumuz isme bayılsın diye koymadık canım boşver 😄 kalp kırmasın kimse yeter beğenmesine gerek yok
Ozgesen48 Oğlumun adı BARKIN DÜNYA .. hemen barkın 'ın anlamını iliştireyim 😊 Yolculuk eden, yolcu, gezgin. Kendisini yolundan hiçbir şeyin alıkoymadığı yolcu.
Caninanasi Srfnr1 geç... Dilaramiracyusuf geç... Nursnl geç Sadiyealp batın ne ya :)) karın demek, mide demek :)) Lala9358 çok beğeniyorum bu ismi... MirzaHamza02can bunlar şey ismi... Muhafazakar elit zümre:)) ZeydinAnnesi7 neden ki? 9mevsim 9mevsim taşlasınlar çocuğu :)) Alazcns geç... Deletedmom277 sadık ne ya :)) sizin çocuğunuz olmak istemezdim :))
Sadiyealp Caninanasi cok mu ilgilendirir seni . Bi bilmissiniz karin da karin ac bi bak baska ne anlamı var kör cahil gibi davranmanın lüzumu yok 😉
Srht Sadiyealp El- Bâtın Allahın ismi ikisi arasında fark var batın diyince telaffuzda maalesef akla tüm batın ultrason falan geliyor. Anlam olarak çok güzel olmuş. Ama Allahın ismi olarak koymayı uygun bulmuyorum çünkü malesef yanlış anlayıp alay konusu olabiliyor. Şahsen alay etmek değildi zaten maksadım ama aklımda ilk çağrıştırdığım komik oldu ve Alay konusu olamayacak kadar önemliymiş yada kötü cümleler kurulabiliyor! Yada kısaltma yapıp bilmeden alay etmiş olabiliyorlar. Mesela tanıdığım bütün “Selim” lere selocan diyorlar! Bu da çok abes geliyor bana. İnşallah oğlunuzda bu güzel ismi layıkıyla taşıyabilir. Çok çok anlamlı olmuş! 🙂
GmzSnn Livask SİZ KİMDİNİZ PARDON ? Siz had ne demek bilseydiniz o isimleri koyan annelere hakaret etmezdiniz ister Ali koyar ister Veli Derdi sizimi gerdi esas haddi sizin öğrenmeniz lazım...
Meraklitaze Araf52 Suan bir kızım var ileride oğlum olursa ismini Samir koymayı düşünüyorum gecenin arkadaşı demek anlamı.
Livask GmzSnn esas siz kimdiniz pardon!! Hakaretin ne olduğundan haberiniz var mı yoksa okuduğunuzu anlamakta sıkıntınız mı var?? Bu isimleri koyanlar gerizekalı dır mı yazmışım. Saçma mı yazmışım salak mı yazmışım. Yazdığım şeyi tekrar okuyun ama anlayarak!!