yirmiikikasim23 Kizlar 2.ay asisi ve verem asisini yaptiracagiz da kac gun oncesi yada sonrasi banyo yaptirabiliyoruz ?
lidokain yirmiikikasim23 öncesinde sknti yok istediğin vakit yaptır ne olacak. Aşı sonrası 3 gün su degmeyecek
SevimliHayaletCasper yirmiikikasim23 öncesi istediğiniz zaman yaptırabilirsiniz. Aşıdan 3 gün sonra yaptırılıyor
nrcn35 yirmiikikasim23 Aşıya götürmeden önceki gün yaptır canım çünkü aşılar sonrası 3 gün banyo yok. Biri kol 2 su bacaklardan yapalacak
yirmiikikasim23 lidokain SevimliHayaletCasper nrcn35 Cok tesekkur ederim bir gun onceden yaptirayim o zaman peki yeri gelmisken bu asilar yan etki yaparmi verem ve 2.ay asilari
nrcn35 yirmiikikasim23 Evde calpol bulundurun ateşi çıkarsa 1 çay kaşıgi verin. Aşıdan sonra aile hekimine yazdırın yoksa aşırı yan etkileri yok aşıların ama her çocukta aynı değil tabi
yirmiikikasim23 lidokain ya okuyorum burda huysuzluk oluyomus gecmiyomus hic annelik beynimi bosalttu resmen her okuduguma inaniyorum
SevimliHayaletCasper yirmiikikasim23 her bebeğe aynı etki yapmıyor. Benimkine uyku yaptı mesela bütün gün uyudu. Bir baskasınınkine huzursuzluk yapar bir başkasınınkine ağrı yapar başkasınınkine hiçbirsey yapmaz. O yüzden gözlemleyip göreceksiniz. Ateş düşürücünüzü evde bulundurun yeterli
aso53 Sizi ne zaman aşıya çağırdılar acaba benim de bebeğim 2 ay 16 günlük hala aramadılar da merak ediyorum,
yirmiikikasim23 aso53 2.ay asisina cagirmadi da verem asisina zaten gun vermisti yuksek ihtimal yarin yada oburgun cagiracak
yirmiikikasim23 nrcn35 2 aylikken verilebiliyormu ? Gecen asida ebe fitil aldirtti oda olur sanirim ya