Beyninizikullanmakucretsizdir KaynanaYiyen Canım seni linçlemek istiyor😂 kalk yap burda ne arıyorsun 😜
KaynanaYiyen Beyninizikullanmakucretsizdir ay kancalı kurt var bende zaten bi bitmedi lanet olası. Bunlar hep kaynana yemekten olmalı.
Beyninizikullanmakucretsizdir KaynanaYiyen ıyyy miden ve bağırsakların olmadığım için şuan şükrediyorum 😁😁
-_Esra_- KaynanaYiyen Elle milföy açmayan kıza gelin mi derim ben bana göre direk ananın evine yollamalı seni dkdkdkddk Şaka maka kimseyi ciddiye almazsan işte böyle milföy bile alay konusu olur 🤣🤣
Minaa66 KaynanaYiyen yok bee bende bazen aksamdan yapmisligm olmus hamur kendini birakiyor biraz ama dagilmiyo yani ama kolay o kiz 2 dakikani almaz onun yerine icine koyacagn harci hazirlayp biraksan daha mantikli olur
Binnur_cam KaynanaYiyen içine birşey koymakla uğraşma tavada alt üst az yağ ile kızart kete gibi oluyor çıtır çıtır tavsiye ederimm
3yasakadarsifirekran KaynanaYiyen Ben yapmadan yarım saat önce çıkarıyorum, genelde kahvaltıya yaparım içine kaşar , sucuk ne varsa koyuyorum