KaynanaYiyen Kızlar selam. Yarın sabah kahvaltıya hazırlamak için milföyü şimdiden çıkarsam. İçine birşeyler koyup sabah pişirsem Sizce olur mu? Hiç yapmadım ilk defa deneyeceğim. 😁 Uzun oldu hakkınızı helal edin. Skkskskks
Ecem__ KaynanaYiyen canim donmus hamur zaten 15 dakikada cozuluyor 1 saat bile kalsa kagit gibi oluyor kuruyor bence hic deneme 😉
Kedilivebebeli1 Ben hiç öyle yapmadım ama yapılıp buzdolabında bekletilebilir diye düşünüyorum. Yaparsanız buraya da yazarsanız bize de fikir olur 😃
KaynanaYiyen ilkaay0 kız yaptın mı hiç doğru söyle. Yapmadıysan yapmıcam bak. Dağılır hoşaf gibi olursa yenmez. 😄
Tombikdonerartikcokpahali Beyninizikullanmakucretsizdir dimi ama. Yazıklar olsun bir milföy de açamıyorsa kaldı gözümüzde
KaynanaYiyen Beyninizikullanmakucretsizdir yemek programı gibi oldu bu. 😁😁😁😁😄 şuan kalkıp uğraşamam kendim yapmakla. 😁😁😁
AleynaNur228 Ecem__ ya.ben de bilmiyordum dondurucudan çıkardım bide petege koydum geçen sabaha kadar kaldı öyle bişiler.yapayim d dim mahvoldu şekil almadı hamur oldu bildiğiniz niy ki nasi yapılır o.bekleme süresi
Beyninizikullanmakucretsizdir Tombikdonerartikcokpahali yani sanki çok mu zor yağla yağla sonra katla biraz bekletip açıyorsun böyle basit şeyleri bile yapamıyor beceriksiz işte 😬😂😆
Beyninizikullanmakucretsizdir KaynanaYiyen Canım seni linçlemek istiyor😂 kalk yap burda ne arıyorsun 😜
Binnur_cam KaynanaYiyen içine birşey koymakla uğraşma tavada alt üst az yağ ile kızart kete gibi oluyor çıtır çıtır tavsiye ederimm