Ky06 Bugün aldım ama bunu günde ne kadar kullanıyoruz. Oğlum iki aylık. Doktor metsil vermişti. Bunu kendim aldım ama dozunu ne kadar kullanıcam, onu bilmiyorum.
Merveu222 Ky06 ilk önce içindeki ilacı boşaltın şişenin içine sonra günde 6 kez verebilirsiniz her seferinde 5 ml
Dorugum Ky06 ben ou kdr kotu bi damla gormedim icindeki nane yagindan dolayi bebegime bir pisik yapti delik delik oldu poposu kanadi dra goturdum hemen kes dedi sab simplex verdi onu aldim ve mucizevi bi sekilde gaz sorunumuz sona erdi
Acemiannecik Ky06 kizlar bende bu surubu kullanıyorum iyide geliyor ancak bebegim cok tiksiniyor sizinkiler de oyle mi
Azygos Dorugum sab simplex de kullanınca rahatladı mi bebeğiniz bizim bebiş aşırı gazlı gündüz gece düzgün emmiyor uyumuyor probiyotik kullandım ama sanki işe yaramadı
Dorugum Ky06 hmm dikkat etmemisim ismine tam damlasi rezalet cok kotu mahvetti bebegimi ondan soledim uyarmak amacli
Bengisu_dunya 5 ml veriyorsunuz yanı şırınganın tamamına geliyor. Benim kızımda 2 aylık. 2 haftalıktan beri kullanıyoruz banada ilk basta fazla grlmişti ama değilmiş doğru yanı 5 ml korkmayın. Sadece sırıngayla vermek zor oluyor ben biberona koyup veriyorum 🙋🏼♀️☺️
Ky06 Bengisu_dunya bu günlük miktar mı. Trk seferdeki miktar mı? Kusura bakmayın ya anlayamadım çünkü çok geliyor gözüme. Günde 3 sefer versek 15 ml yapıyor mesela doğru mu
58goktugum Ky06 ilacın içinden bir kağıt çıkıyor onun içinde günde 6 kez 5 ml verin yazıyor. Okuma yazmanız yok mu?
Azygos Bengisu_dunya kullandığınız gün etkisini gördünüz mü yoksa günler içinde kullandıkça mı etkisi ortaya çıkıyor
Serdan Azygos tam etkisini 3 gün sonra gösteriyor benim kızım 4 aylık bn sabah öğlen akşam saatleri sabitledim 1 m veriyorum toplam 3 m oluyo bu kadarı bile gaz sorunumuzu çözdü
Dorugum Azygos biz onunla kurtulduk cok memnun kaldim ondan veriodum 10 dk surmuodu karni yumusacik oluodu
Azygos Serdan ya masallah darısı bize perişan haldeyiz bebiş de ben de yavrum ne emmesi düzgün ne uyuması metsil kullandınız mı peki hiç