4156321ss 1 haftadır geçmeyen pişik ne sürdüysem daha da arttı önerileriniz alabilir miyim 😞 50 günlük bebeğim çok sık kaka yapıyor prima kullanıyorum moralim çok bozuk kıpkırmızı bazı yerleri yara gibi 😞 Doğduğundan beri ıslak pamuk ile siliyorum
Unicorn67 4156321ss sudocrem kullandınız mı ? Yada hakiki zeytinyağı geçmiş olsun inşallah biran önce geçer
Ceylan388 4156321ss bide asitli şeyler tüketmemeye çalışın portakal gibi internettwn bakın oda etkiliyor diye okumuştum bide popoyu islak mendil ile silmeyin pamuğu ıslatıp kullanın geçmiş olsun simdiden
barlas53 4156321ss benimkide öyleydi doktor dedi cips baharatlı turşu yedinmi turşu yemiştim o yapmıştır dedi bez alerjiside olmuş dedi önce bi advantan kremi verdi sür sonra bekliyorsun dedi 5 dk üstüne sducorem sürüyorum asla ıslak mendil kullanmıyorsun dedi her defasında saf suyla yıka dedi şimdi öyle yapıyorum umarım geçer
knkhbb 4156321ss kızıma doktor hametan vermişti hala pişiklerinde kullanırım sağlık ocağına danışarakta alabilirsiniz çok çabuk geçirir bir de bezde değişiklik yapmanızı tavsiye ederim bez iyi olabilir ama bebeğinize yaramamış olabilir
Mdorukkk 4156321ss Arko krem varya tüplü yeşil beyaz üzerinde C yazıyor onu burada duyup almıştım. O geçirdi ve bepantol pişik kremi
bircannnil bircannnil ben sürdüm hem altını havalandırdım biraz çok iyi gelmişti geçene kadar sürdüm etki ediyor hemen zaten
nrgll20 4156321ss ben oğlum da sarı kantaron yağı kullanıyordum hiç bir şeyin. Geçirmedogini o geçirmişti
elifbebek0 4156321ss bence bir doktoruna danışın ben kantaron yağı kullanıyorum hiç öyle bir sorun yaşamadım
Meri-Mel 4156321ss Her alt açma değil de bir iki defada sabunlu su ile yıkayıp travazol krem hametan krem kullanabilirsiniz onların iyi geldiğini duymuştum yakılmış zeytin yağı tabiki soğutup surebilirsiniz açık yaraya zeytin yağı ya da kantaron besleyici olup daha kötü yapabilir
Ela12 4156321ss hametan kullandım ben ,alt temizliğini pamuk ile yapıyorum vesık sık değiştirin derim geçmiş olsun
Anne_kiz 4156321ss bizde 8.aua kadar premium care kullandik bi molfix deneyelim dedik pisik oldu 10 gun surdu ama ben her actigimde suya tutarim cis kaka farketmez bepanthol surdum vede kantaron yagi surdum uyo geldi simdi gecti orjinal kantaron yagi bulabilirsen sur bulamazsan bepanthol suya tut nefes alsin bebiste rahatlar kurula guzelce sonra kremini sur cnmm
ecemszn Doktorunuza danışmanızda fayda var, bizde de ilerlemişti birkaç krem karıştırarak verdi, mutlaka çocuk doktorunuza gösterin bence, çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim miniğe..
Mdorukkk Unicorn67 anladım burada ki kişilerden duydum çoğu kişi sakın kullanmayın yazdı siz yine araştırın isterseniz 🌸 çünkü tek kişi söylemedi baya söyleyen oldu