fadjobe87 sahrabalam2 yeme reddi kusma besin alerjisi sen de olabilir. Bebekken huzursuzluk uykusuzluk gaz sorunlari var mıydı?
sahrabalam2 fadjobe87 kusma şimdi yok başlarda öyle yapıyordu suan tek sorun yemiyor ilk lokmadan ağzında bekletiyor asırı iştahsız evet altı ayına kadar kolık bebekti
fadjobe87 sahrabalam2 besin alerjiniz ve reflunuz var. Kusma bitmiş ama gizli reflü olarak kalıyor. Karın ağrısı şişkinlik ağza gelme istahsizlik yapar. Çocuk gastroenteroloji ve alerji holumelrine görünün. Sık bronşit geçirip kurup oluyor mu
Veyselaras sahrabalam2 aynı bizi anlatmisiniz valla aç kalıyor yemiyor hiç birşey zorlasamda yemiyor telefon açıyorum onla bile yemiyor ağzından çıkarıyorip atıyor
Veyselaras sahrabalam2 33aylik yok hep böyle değildi son bir aydır artık yok yani aç yasiyor çocuk balikyagi filanda kullanıyoruz ama yemek lafını duyunca hayır hayır yemicem diyor anlamıyorum önceden de doğru düzgün yemezdi ama şimdi hepten yemiyor
sahrabalam2 fadjobe87 hayır bronşit vs olmadı bilemiyorum ya kafam çok karışık gerçekten ama alerji olsa bağırsak fonksiyonları etkilenmezmi kabız ishal gibi yada döküntü yapmaz mı
fadjobe87 sahrabalam2 herkes de belirti farklı olabiliyor. Hıçkırık tutuir muvya da koşup zoplayinca öksürüyor mu. Bunlar da yoksa belki demir eksikliği vardir
sahrabalam2 fadjobe87 yok yok bahsettiğiniz hiçbir belirti yok elhamdulillah benim bahsettiğim kusma yemeğin sonunda bilerek kendini kusturmasıydı bir dönem yapıp unuttu