sevdanurksr1 benim ilk bebeğimde de akrania sendromu(kafa tası oluşumu yok beyni amniyo sıvısı içerisinde yüzüyor) vardı 13 haftalıkken öğrendik doktor bana herşeyi anlattı bebeğin şuan göbek bağı ile senden beslenerek yaşıyor kordon kesildiğinde ölecek yaşama ihtimali 1000 de 0 dedi başka bir hekime daha git belki ben yanılabilirim dedi eğer sonlandırmak isterseniz gelin ben 3 hekim imzası ile onu doğum yaptırarak alacağım dedi o gün detaylı ultrason yapan bir hekime gittik o da herşeyin aynı olduğunu söyledi sonra tekrar kendi hekimime gittik canlı birey olduğu için kürtaj kesinlikle yasak onu suni sancı vererek doğum yaptım ben küçücük bir bedendi kendim gördüm beyni yoktu o kısım boştu bu kararı almak zorundaydım çünkü hamileliği devam ettirseydim benim yaşamım da tehlikeye girebilirdi hamilelik başlı başına sıkıntılı geçecekti Rabbim böyle nasip etmiş ondan gelene razı oldum o bebeğimin doğması gereken hafta kızıma 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim Rabbime oturup bir kez daha şükrettim durumu yaşamayan bilemez sizi çok iyi anlıyorum Rabbim yardımcınız olsun