Gonca4297 bunların hepsini bilgilendiriyorlar. Ben kendimden örnek vereyim. Olay ilk çişini yapana kadar. İlk çişini yaptiktan sonra bebek daha da rahatliyor. Biz bardağı kesip pipisine kapattik ki beze değip sürtünme olmasin diye. Ve pipisine kantaron yagi beze de zeytinyagi damlattik ne bezi ne pipiyi kuru birakmadik. Olaki büyük tuvaleti pipisine gelirse tam silemezseniz dokun tendirtiotu o zaten mikrobu kirar ben öyle yapmistim. Doktor krem ilac vs zaten onerir gerek gorurse. Uykulu gotururseniz isiniz daha kolay olur. Uyusma olana kadar sizin uyutmanizi isteyecekler zaten uyursa mükemmel olur cunku islem 10 dkka anca sürüyor. Uyumazsa da oyalamak icin en sevdiği oyuncağıni vs götürebilirsiniz. Ben ilk çişini kadar cok ağladığı icin bezini açıp altina alt acma örtüsu sermistim. Ama benim oglum daha küçüktü 2.5 aylıkti. Sizinki tam dönme zamani bunu yapamayabilirsiniz. Durmadan dönmek ister cunku. Birde dikişleri düşerken beyaz bisi gelecek. Ona dokunmayın o ipliklermis ben iltihap sanmıştım çok korkmustum. Ama ipler öyle dusuyomus. Sünnet olduktan sonra belli süre icinde pipiyi devamlı geri itin ki yapışıklık olmasin doktr da söyler zaten.