darkledi Oğlum 4 ay 7 günlük kansızlık çıktı Doktor ferrum kan damlası verdi Ama sanki bu kan damlasını kullandığımdan beridir çok huysuz,mızmılanıyor Bazen kabız oluyor bazen ishal oluyor anlamadım Kullanan var mı?
darkledi Agaclargibi ay bak şimdi ben de acaba kendi kendime mi kuruntu yapıyorum diyordum Demek ki o damladan dolayı böyle D vitamini olarak ne kullanıyorsunuz acaba?
Yalancipislikler darkledi bize iştahsızlık için vermişti ama az olan iştah tamamen kapandı eski damlamıza geri döndük
darkledi sybs şu an 4. Ay atağından inanılmaz uyku gerilemesi yaşıyoruz ama Bu damla da sanki uykusuzluk yapıyor gibime geldi
MinikPandam_ darkledi berbat bir şey o yaa.. biz ocean micofer kullandık kan değerlerimiz de gayet güzel çıktı daha sonra
darkledi sybs ay inşallah ya Gündüz perişan oluyorum hiç dinlenemiyorum Sürekli uyanıyor ağlıyor Hiç bir aktivite yaptıramıyorum Özellikle tummy time Sürekli ağlıyor Öneriniz var mı Bu ayda ona ne yapabilirim?
sybs darkledi o atak döneminde olduğu içindir bir hafta sonra düzelir benimki 16 aylık geçen hafta atak haftasiydi çok zor geçti ama şimdi çok iyiz😇
Birprensessannesii darkledi bende onu kullanıyorum bebeğim kabız oldu ufak ufak ek gıda olarak birşeyler yedirmeye başladım o yüzden diye düşünmüştüm birde geceleri uyumamak için direniyor saaylerce uyutmaya çalışıyorum sebebi bu kan damlası olabilir mi acaba
darkledi Birprensessannesii ayy aynı benim Gece en fazla saat 11 oldu mu uyurdu Şimdi saat 1e kadar uğraşıyoruz Eşimde ben de çok yorulduk Normalde asla böyle bir çocuk değildi