MinikPandam_ elifhumaa moonla valla boykot falan bilmem kızıma ne iyi geliyorsa onu almak zorundayım. bize musteladan daha iyi gelen bir nemlendirici olmadı. pişik için sudocrem kullanıyoruz kizardiginda geceden sürüyorum sabaha geçiyor. ciddi bir pişik yaşıyorsanız doktorunuzla görüşün daha farklı kremler reçete ediyor.
elifhumaa moonla geçen ben de açmıştım böyle bir post ben Hematol de karar kırldım hematan da önerdiler bunların dışında Popolin, Dalin ve üni baby var
Elayberosmom moonla Bepanthol içerik olarak da temiz değil zaten. Mustela kullaniyordim şimdi en temiz içerik olan Sebamed kullanıyorum
Meneksemm Neden pişik önleyici kullaniyorsunuz . Pişik olunca hametsn kullanabilirsiniz . Ben az kızarıklık varsa da kullanıyorum pişik olmuyor .
acemianne97524_ moonla Bepanthol kullanıyordum boykot ürünü olduğu için sebamede geçtim ama o da boykot ürünü mü bilmiyorum bununla ilgini bişey bulamadım
acemianne97524_ acemianne97524_ Almanya kökenli İsrail’le bı ilişkisi yok diyor ama bilmiyorum incia alacaktım çevremde hiç kullananan yok guvenemedim
Minigim38 moonla bize en iyi gelen bepantol diğerleri alerji yaptı yada pişigi geçirmedi 🤦♀️ mustela,hametan,dalin, uni baby hiç biri iyi gelmedi
elifhumaa MinikPandam_ tabi canım tercih meselesi ben içim almıyor ne evladıma ne de kendime o ürünleri kullanmayı
Sapsikanne moonla pureseed çok iyi diyorlar ama ben kullanmadım şampuanını kullandım çok güzel yerli kadın girişimci
dilara_0 moonla ben doğdu doğalı hametan kullandım pişik olsa da düzenli kullanımda 2 gün sürmeden geçmiş oluyor tabi ki bebekten bebeğe ciltten cilde değişiyor. (Hametanin mavi paketi) şuan ki güncel fiyatı 90 TL lakin aile hekimlerine yazdırmak istiyorum derseniz kodunu yazıyorlar eczanelerden ücretsiz alabilirsiniz 🥰
Uykusuzhergeceeee elifhumaa Ben de öyle düşünüyorum. Vücuduna da Hindistan cevizi yağı ve kantaron yağı kullanıyorum aynı şekilde